CS:GO

[SOUHRN] 7. kolo Sazka eLEAGUE: Dynamo Eclot získalo 3 body proti Cryptově, ENTERPRISE porazili DTG

[SOUHRN] 7. kolo Sazka eLEAGUE: Dynamo Eclot získalo 3 body proti Cryptově, ENTERPRISE porazili DTG
24. 9. 2022
  |  

Vrcholí základní část podzimního splitu Sazka eLEAGUE. Během soboty se odehrají tři nesmírně důležité zápasy, které se budou týkat boje o čelo tabulky. Průběh utkání sledujeme živě.

 


Sobotní program Sazka eLEAGUE 

SINNERS vs. eSuba

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:10
  • de_inferno 16:9

Sobotní program týkající se 7. kola odstartovala dohrávka kola 5. mezi SINNERS a eSubou, tedy dvěma týmy bojujícími o TOP 2 a jistotu účasti na Sazka eLEAGUE Finals, které se odehrají na FOR GAMES.

Na první mapě dokázala eSuba sice ovládnout pistol round, zároveň po chybách a zaváhání i na své straně navíc posléze srovnala na 3:3, pak však SINNERS začali předvádět skvělý týmový výkon, který vedl k vítězství v několika kolech v řadě (8:3). 


Dynamo Eclot vs. Cryptova

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:14
  • de_ancient 16:14

Cryptova odstartovala souboj s Dynamo Eclot na svém vlastním picku a motivací toho, že může ještě bojovat o TOP 2, tedy jistotu účasti na FOR GAMES. Ovšem na serveru to tak nevypadalo. DNE, kteří prakticky hráli už pouze o seeding, absolutně dominovali prvním kolům.


Dark Tigers vs. ENTERPRISE

Výsledek - 0:2
  • de_mirage 10:16
  • de_overpass 8:16

ENTERPRISE odstartovali proti Dark Tigers na mapě Mirage velmi kompaktním výkonem a během úvodních 8 kol dokázali vývoj dostat pod kontrolu. Favorit zápasu vedl 6:2, přičemž h4rn nastřílel 9 killů, manguss a system po 6 killech a o pár méně měli The eLiVe a Blytz. Kvalitní výkon tak byl podložen týmovým pojetím hry.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.