CS:GO

7. kolo Sazka eLEAGUE: Dark Tigers si proti ENTERPRISE neškrtli

7. kolo Sazka eLEAGUE: Dark Tigers si proti ENTERPRISE neškrtli
24. 9. 2022
  |  

ENTERPRISE na závěr sobotního programu 7. kola Sazka eLEAGUE CS:GO Split 2 2022 dokázali uspět proti Dark Tigers, čímž pokračují v boji o TOP 2.

Dark Tigers vs. ENTERPRISE

Výsledek - 0:2
  • de_mirage 10:16
  • de_overpass 8:16

ENTERPRISE odstartovali proti Dark Tigers na mapě Mirage velmi kompaktním výkonem a během úvodních 8 kol dokázali vývoj dostat pod kontrolu. Favorit zápasu vedl 6:2, přičemž h4rn nastřílel 9 killů, manguss a system po 6 killech a o pár méně měli The eLiVe a Blytz. Kvalitní výkon tak byl podložen týmovým pojetím hry.

Dark Tigers se postupně dokázali částečně probrat, byť za CT stranu bylo 5 nahraných kol pramálo. Ze strany temných tygrů se tradičně dařilo Dominikovi "NIO" Maxianovi a také zkušenému HenkkyG, který dokázal za 15 kol nastřílet 13 killů (na druhé straně měl h4rn 18).

Erik "The eLiVe" Sith dokázal nastřílet ve 2. kole druhé půle 3K a ENTERPRISE se tak dařilo náskok ještě navyšovat. Celkově se tým dostal do vedení 13:5, posléze si celky oba týmy vyměnily kola a favorita dělil jen krůček. DTG ještě dokázali průběh zdramatizovat, ovšem nestačilo ani 25 killů od HenkkyG a ENTERPRISE se mohli radovat z vítězství 16:10.

ENTERPRISE vyšel start do druhé mapy vyšel opět brilantně, po úvodních 7 kolech se dařilo střílet kill za killem zejména rumunskému hráči Raulovi "Blytz" Gligorovi (10:4) a favorit zápasu vedl 6:1. Náskok se postupně navýšil až na stav 11:1 a DTG byli comebacku velmi daleko.

Díky startu ve druhé polovině se dokonce ENTERPRISE podařilo navýšit náskok až na stav 15:3. Dark Tigers se postupně ještě podařilo dostat na 8. bod, ovšem to bylo všechno a favorit tak díky skvělému výkonu zvítězil v poměru 16:8.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.