CS:GO

[SOUHRN] 4. kolo Sazka eLEAGUE: Dynamo Eclot opět padlo, eSuba přejela DTG, EIQ zvítězili nad ING

[SOUHRN] 4. kolo Sazka eLEAGUE: Dynamo Eclot opět padlo, eSuba přejela DTG, EIQ zvítězili nad ING
10. 9. 2022
  |  

Čtvrté kolo Sazka eLEAGUE CS:GO odstartovalo během sobotního poledne. Kromě standardních zápasů bude program obsahovat také dohrávku prvního kola mezi Dynamo Eclot a SINNERS. Průběh sledujeme živě.

 


Sobotní program Sazka eLEAGUE

eSuba vs. Dark Tigers

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 16:6
  • de_inferno 16:8

eSuba vykročila za dalšími body v rámci Sazka eLEAGUE za T-side skvělým začátkem, kdy sice po vyhraném pistol round zásluhou M1key přišlo zaváhání, následně si eSuba vzala vedení zpět a táhla za drtivým vítězstvím. Po 8 odehraných kolech vedl favorit 7:1 zejména zásluhou Dominika "blogg1s" Janity (10 killů) a dvojici M1key & Pechyn (po 7 killech).


SINNERS vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:10
  • de_inferno 16:7

Předpokládaný vyrovnaný průběh měl od počátku zápas mezi SINNERS a Dynamo Eclot. Druhý zmíněný celek startující na mapě de_overpass za CT stranu nedokázal navázat v začátku na dobrý start a kola se následně přelévala ze strany na stranu. Po 12. kolech tak vedli SINNERS v poměru 7:5 a to zejména díky trojici hráčů SHOCK, forsyy a Zero, kteří měli shodně po 11 killech.


Entropiq Prague vs. Inside Games

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 16:3
  • de_overpass 16:14

Inside Games v roli outsidera jen sekundovali Entropiq Prague v prvních kolech mapy de_mirage, která otevřela sérii mezi soupeři ve 4. kole Sazka eLEAGUE. Postupně se Entropiq Prague dostali po 10 kolech do vedení 9:1. Rakouský hráč sesL úspěšně seděl na 15 killech, in-game leader leckr naopak přidal k 8 killům jedinou smrt. 



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.