CS:GO

Dohrávka 1. kola Sazka eLEAGUE: SINNERS nekompromisně porazili DNE, to zažívá 3. porážku v řadě

Dohrávka 1. kola Sazka eLEAGUE: SINNERS nekompromisně porazili DNE, to zažívá 3. porážku v řadě
10. 9. 2022
  |  

SINNERS přejeli Dynamo Eclot v poměru 2:0 a premiérový zápas v Sazka eLEAGUE Split 2 2022. Poražený sobotního zápasu naopak počítá už 3. porážku v řadě.

SINNERS vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:10
  • de_inferno 16:7

Předpokládaný vyrovnaný průběh měl od počátku zápas mezi SINNERS a Dynamo Eclot. Druhý zmíněný celek startující na mapě de_overpass za CT stranu nedokázal navázat v začátku na dobrý start a kola se následně přelévala ze strany na stranu. Po 12. kolech tak vedli SINNERS v poměru 7:5 a to zejména díky trojici hráčů SHOCK, forsyy a Zero, kteří měli shodně po 11 killech.

Dynamo Eclot se dokázalo zejména zásluhou dobře hrajícího capseNa snížit stav na 7:8. Posléze se opět rozjela mašinerie pětinásobného vítěze Sazka eLEAGUE. SINNERS po zvládnutém pistol roundu ovládli další kol a rázem soupeři odskočili na rozdíl 4 kol (11:7). Následně navíc Dynamo Eclot nezvládlo početní převahu a SINNERS mířili za vítězstvím.

Po 4 kolech ve druhé půli však přišla série 3 pro Dynamo Eclot, kteří to tak nechtěli ještě zabalit, nicméně následovala opět šňůra pro SINNERS, která přinesla vítězství 16:10. Druhá mapa začala pro Dynamo Eclot hrůzostrašně. Tým nezvládl první kola a to byla voda na mlýn, které individuálními výkony táhli zejména Sebastian "beastik" Daňo, který po 9 odehraných kolech měl 10 killů (2 smrti) a také David "forsyy" Bílý s 15 killy (3 smrti).

Dynamo Eclot se dočkalo až v 10. kole, kdy dokázalo snížit na 1:9. Posléze se tým dokonce dostal na 3 body, ale vrátil se ke strategii "banán", což byla voda na mlýn pro Jindřicha "ZEDKO" Chybu, který postup zastavil (10:3 pro SINNERS). Posléze přeci jenom dvakrát B-plant padl do spárů DNE, kteří tak snížili na 5:10.

K1-FiDa a nbqq dokázali táhnout DNE na startu druhé půle, stačilo to však pouze na snížení, protože posléze se opět tempa ujali hráči SINNERS, kteří získali 5 kol v řadě a dostali se na stav 15:7. K zaváhání už nepřišlo a po 24 kolech bylo hotovo, SINNERS v dohrávce 1. kola zvítězili 2:0.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.