CS:GO

Sazka eLEAGUE 4. kolo: Entropiq se na výhru 2:0 proti Inside Games nadřeli zejména na 2. mapě

Sazka eLEAGUE 4. kolo: Entropiq se na výhru 2:0 proti Inside Games nadřeli zejména na 2. mapě
10. 9. 2022
  |  

Entropiq Prague v závěrečném sobotním zápase Sazka eLEAGUE dokázali porazit Inside Games 2:0, přičemž po první mapě, která skončila drtivým vítězstvím, přišla vyrovnaná show s dramatickou koncovkou.

Entropiq Prague vs. Inside Games

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 16:3
  • de_overpass 16:14

Inside Games v roli outsidera jen sekundovali Entropiq Prague v prvních kolech mapy de_mirage, která otevřela sérii mezi soupeři ve 4. kole Sazka eLEAGUE. Postupně se Entropiq Prague dostali po 10 kolech do vedení 9:1. Rakouský hráč sesL úspěšně seděl na 15 killech, in-game leader leckr naopak přidal k 8 killům jedinou smrt. 

Entropiq Prague se sice dostali na 10. bod, nicméně hned v následujícím kole Shinkyy korigoval stav a díky svým 4 killům v jediném kole snížil na 2:10. Ještě jeden bod byl Inside Games dopřán, ale tým Entropiq Prague opět zaúřadovali a získali 11., respektive 12. bod. 

Skvěle hrající sesL zvládl 1v1 v pistol round s položenou bombou a Entropiq Prague mohli směřovat k vítězství, toho se tým dočkal prakticky záhy, kdy se ovládl mapu po 19 kolech 16:3. Tempo neopadlo ani na druhé mapě, Entropiq Prague zvládli úvodních 6 kol na mapě de_overpass, posléze sice o jedno přišli, ale následně se radovali zas a znovu (7:1). Úvod vyšel zejména Michalovi "leckr" Kadlíčkovi skvěle (11 killů, 3 úmrtí).

S postupem dalších kol se Inside Games podařilo vrátit se zpět do hry, zejména díky dobře hrající dvojici Beedy & m0nsterrr. ING se tak dokázali dotáhnout na stav 6:9 a posléze, po změně stran, dokonce šlapali soupeři na paty. Díky 7 bodům v řadě se dokonce Inside Games dostali do vedení 13:9. Pak kombinace hráčů leckr & AJTT perfektně udržela za pomoci flashe B-plant a zajistila 10. bod. 

Závěr mapy se proměnil ve strhující podívanou, ve které se střídalo dění v kolech ze strany na stranu, Inside Games zahodili prakticky nemožné a Entropiq Prague se povedl velkolepý comeback na stav 16:14.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.