CS:GO

Los V4FSF: SINNERS začínají s ONYX, eSuba s AGO, na ENTERPRISE čeká Wisla Krakow

Los V4FSF: SINNERS začínají s ONYX, eSuba s AGO, na ENTERPRISE čeká Wisla Krakow
12. 11. 2021
  |  

Jak vypadá úvodní los play-in skupin V4 Future Sports Festival 2021? eSuba, SINNERS i ENTERPRISE už znají soupeře, s nimiž otevřou turnaj s dotací $300,000.

Přesun do Maďarska je na spadnutí. V hlavním městě se následně trojice česko-slovenských týmů pokusí uspět a postoupit přes play-in stage turnaje V4 Future Sports Festival 2021.

S nevyzpytatelným týmem ONYX, jehož členem je i legendární Ukrajinec bondik, se utkají SINNERS v úvodním zápase V4FSF 2021. Na eSubu, která nepatří k největším favoritům, což pro Sazka Esport konstatoval také Dominik "blogg1s" Janita, čeká obávaný a těžký soupeř v podobě týmu AGO. Polská výzva jménem Wisla Krakow pak uzavře nedělní program v souboji s ENTERPRISE.
Los úvodních zápasů play-in stage | Zdroj: facebook.com/v4futuresports
Vítězové prvních zápasů se utkají ve vzájemných duelech, poražení pak v eliminačních o udržení nadějí. Úvodní zápasy na V4 Future Sports Festivalu 2021 se odehrají formátem BO1. Posléze každý další BO3. V GSL formátem hrané skupině týmy potřebují získat 2 vítězství z nejvýše 3 zápasů, které má k dispozici.

Elimination a Winners zápasy v obou skupinách jsou v plánu během pondělí, Decider zápasy posléze v úterý. Následně by se děj měl přesunout do další stage turnaje, kam zamíří i pozvané týmy Entropiq, Gambit, Movistar Riders a BIG.

O průběhu turnaje vás budeme průběžně informovat.

Zdroj úvodní fotografie: facebook.com/v4futuresports
 
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.