CS:GO

EPL Season 9: Pondělní česko-slovenský souboj o play-off. Dokáží SINNERS přejet i ENTERPRISE?

EPL Season 9: Pondělní česko-slovenský souboj o play-off. Dokáží SINNERS přejet i ENTERPRISE?
16. 7. 2023
  |  

Český celek SINNERS smetl v úvodním zápase European Pro League Season 9 tým Dynamo Eclot a v pondělí si brousí zuby na dalšího domácího zástupce, celek ENTERPRISE. Ten dokázal porazit Ambush a dobře rozjetou skupinu nebude chtít zahodit.

Od úvodního duelu skupiny "D" mezi týmy SINNERS a Dynamo Eclot se čekala velkolepá podívaná a drama. První jmenovaný celek však všechno vzal do svých rukou, dokázal dosavadního vítěze všech česko-slovenských akcí v roce 2023 přejet a zajistil si tak účast ve Winners Match.

Soupeřem SINNERS pro zápas o postup do play-off bude česko-slovenská pětice ENTERPRISE, která na úvod série European Pro League Season 9 dokázala uspět proti dánsko-finsko-bulharské sestavě Ambush tažené zejména zkušeným suNnym a místo starostí s eliminací může bojovat o postup.

ENTERPRISE se dlouhodobě na SINNERS nedaří a celek navíc prošel dvojitou změnou, která si zatím sedá relativně slušně, nicméně až větší zápasové praxe může ukázat, zda to byl dobrý krok a zda se tým pod vedením Michala "leckr" Kadlíčka vrátí do osudí nejlepších na domácí scéně. 
Papírově jsou tak na tom výrazně lépe SINNERS, kteří po letní přestávce vletěli do herní praxe jako uragán a budou na to chtít v pondělí navázat. SazkaBET vidí jejich šance na vítězství v kurzu 1,20:1. Naopak na ENTERPRISE vypsal kurz 4,00:1. Méně pravděpodobné také je, že by se mělo dojít na všechny 3 mapy, neboť je na to vypsán kurz 2,20:1 a naopak na výsledek 2:0 nebo 0:2 pak kurz 1,57:1.

Přímý přenos zápasu mezi SINNERS a ENTERPRISE můžete sledovat v pondělí po obědě (cca 12:30), po skončení předchozího duelu, o který se ve skupině "D" postarají výše zmíněné celky Dynamo Eclot a Ambush. Stream poběží na Twitch kanála EPLCS_EN.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.