CS:GO

SINNERS na úvod EPL zdemolovali Dynamo Eclot 16:3 a 16:5

SINNERS na úvod EPL zdemolovali Dynamo Eclot 16:3 a 16:5
13. 7. 2023
  |  

Úvodní zápas skupiny "D" mezinárodní soutěže European Pro League Season 9 odehrály mezi sebou české celky Dynamo Eclot a SINNERS, velcí rivalové nejen z první poloviny sezony. Zápas však skončil mnohem dříve, než mnozí očekávali.

Souboj mezi SINNERS a Dynamo Eclot ve skupině European Pro League Season 9 odstartoval na mapě de_anubis, kterou si zvolil druhý jmenovaný celek. Jak se postupně ukazovalo, šťastná volba to totiž nebyla. DNE se při startu na T-side nepodařilo vůbec zachytit tempo a prohrávali kolo za kolem.

SINNERS za CT stranu dokázali velmi dobře pracovat v retake situacích, když dokázali hned 6x vyhrát kolo na zneškodnění bomby. Když po výměně stran přišly na konto SINNERS výhry v prvních kolech, bylo prakticky hotovo. Od stavu 15:3 už byla pro Dynamo Eclot více než složitá úloha ve snaze otočit vývoj první mapy série.

Druhá mapa byla v rámci první poloviny ještě větší jízdou, kterou táhli za T-side hráči SINNERS. Česká sestava našla přemožitele v podobě týmu Dynamo Eclot až v rámci 11. kola (1:10). Pak však opět bývalá tuzemská jednička odskočila na stav 13:1 a DNE už jen kontrovali na 2:13.

Ve druhé půli se trojnásobní mistři ČR dokázali díky vyhranému pistol round a následnému force buy dostat na match point (15:2). Následně ještě dokázal celek Dynamo Eclot snížit průběžný stav, otočky se však zdaleka nedočkal a po výsledku 5:16 prohrál i druhou mapu.

Dynamo Eclot vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_anubis 3:16 (3:12)
  • de_overpass 5:16 (2:13)
  • de_vertigo

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.