CS:GO

European Pro League S9: ENTERPRISE porazili Ambush a vyzvou SINNERS

European Pro League S9: ENTERPRISE porazili Ambush a vyzvou SINNERS
13. 7. 2023
  |  

Po prvním zápase skupiny "D" mezinárodní soutěže European Pro League Season 9, do kterého nastoupily celky Dynamo Eclot a SINNERS, nastoupili do druhého zápasu hráči ENTERPRISE, které čekal souboj s Ambush.

Hned po duelu mezi SINNERS a Dynamo Eclot nastoupili do zápasu také ENTERPRISE, kteří vyzvali Ambush. A už na první mapě svého soupeře vyzvali ve velkém stylu, když dokázali za T-side na vlastním map picku dominovat a ukořistili vedení 12:3. Následně sice 5 koly v řadě Ambush sice dokázali snížit velký náskok na 8:12, ale další kola už nepřidali a česko-slovenský zástupce uspěl v poměru 16:8.

Druhá mapa už nabídla opoznání vyrovnanější podívanou, ve které se ENTERPRISE podařilo odskočit i v úvodu mapy, a díky tomu dotáhli polovinu do vítězného konce v poměru 9:6. Následně ještě náskok navýšili a mířili za vítězstvím. Ambush to ještě nezabalili a dokázali ještě snížit stav průběhu. Poslední 30. kolo však opět patřilo české sestavě, která zvítězila 16:14 a celkově 2:0.

Česko-slovenští fanoušci se mohou těšit na vzájemný duel mezi ENTERPRISE a SINNERS, který vítěze posune přímo do play-off European Pro League, poražený se naopak v rozhodujícím (tzv. Decider Match) utkání potká s vítězem eliminační bitvy Ambush vs. Dynamo Eclot.

ENTERPRISE vs. Ambush

Výsledek - ¨2:0
  • de_inferno 16:8 (12:3)
  • de_vertigo 16:14 (9:6)
  • de_overpass

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @leckrrr

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.