CS:GO

ENTERPRISE po nezdaru v CCT nastoupí do play-off European Pro League

ENTERPRISE po nezdaru v CCT nastoupí do play-off European Pro League
13. 4. 2023
  |  

Evropská soutěž European Pro League míří do vyřazovací části a představí se v ní i česko-slovenský tým ENTERPRISE, který má v plánu první duel už v pátek dopoledne.

Po úspěšně zvládnuté skupině "A" turnaje European Pro League Season 7, ve které si ENTERPRISE poradili 2:0 s Coalesce i ENCE Academy, následují vyřazovací boje celkově o $20,000.

V prvním kole double-elimination vyřazovací části vyzve česko-slovenský tým nepříjemný celek z Balkánu. Zero Tenacity v těžké skupiny "D" prohráli sice s Astralis Talent (pozdějším vítězem skupiny), ale dokázali porazit 2:0 NAVI Junior i sYnck a rozhodně by neměly v play-off být do počtu.

ENTERPRISE  se po nezdaru ve skupinové fázi Y-Games PRO Series a také closed kvalifikaci CCT Central Europe S6 potřebují nakopnout a právě duel se Zero Tenacity by tomu mohl pomoci. 

Přímý přenos duelu mezi česko-slovenským týmem ENTERPRISE a balkánskými Zero Tenacity startuje už v pátek od 10:00 a sledovat jej můžete na oficiálním Twitch kanále www.twitch.tv/euproleague3_en.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.