CS:GO

Y-Games PRO Series 2023: ENTERPRISE končí ve skupině "A" až třetí

Y-Games PRO Series 2023: ENTERPRISE končí ve skupině "A" až třetí
13. 4. 2023
  |  

Česko-slovenskému týmu ENTERPRISE se nepodařilo si v rámci základní skupin Y-Games PRO Series 2023 zajistit postup do vyřazovací části přímo, ale bude bojovat přes Last Chance Bracket.

Domácí CS:GO celek ENTERPRISE má za sebou velmi nešťastný průběh skupiny "A" turnaje Y-Games PRO Series 2023. V ní si česko-slovenský celek dokázal poradit pouze v BO1 duelu s eClub Brugge, který následně skončil až na posledním místě ve skupině.

Po úvodním vítězném duelu (16:12) narazili ENTERPRISE na tým NtK, se kterým uhráli pouze mapu a ztratili vedení 1:0 v sérii. Po otočce na mapách de_mirage (12:16) a de_nuke (5:16) se z postupu do vyřazovací části radovali NtK.

V Decider Match tak česko-slovenská sestava narazila na tým PALOMA, který si poradil s eClub Brugge (2:1). Ani v této BO3 však ENTERPRISE nedokázali uspět, kdy opět ztratili v sérii vedení a prohráli v ní v poměru 1:2 na mapy.

Paradoxem zůstává, že ENTERPRISE i EC Brugge stejně mohou o vyřazovací část Y-Games PRO Series zabojovat. Díky formátu je totiž bude čekat ještě tzv. Last Chance Stage. 

Pořadí skupiny "A" Y-Games PRO Series:

  • 1. místo - NtK
  • 2. místo - PALOMA
  • 3. místo - ENTERPRISE
  • 4. místo - EC Brugge

Zdroj úvodní fotografie: yzone.sk

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.