CS:GO

CCT Central Europe 6 CQ: ENTERPRISE končí už ve skupině a bez výhry

CCT Central Europe 6 CQ: ENTERPRISE končí už ve skupině a bez výhry
12. 4. 2023
  |  

Česko-slovenskému týmu ENTERPRISE se turnaj CCT Central Europe Series 6 vůbec nevydařil a tým po dvou porážkách skončil už v uzavřené kvalifikaci.

Tým ENTERPRISE pod vedením Michala "leckr" Kadlíčka nezvládl ani tentokrát uzavřenou kvalifikaci na CCT Central Europe Series 6 a po porážkách s MASONIC a dnes i s týmem JANO Esports končí. 

JANO vs. ENTERPRISE

Výsledek - 2:1
  • de_inferno 13:16 (8:7)
  • de_mirage 16:13 (6:9)
  • de_nuke 16:5 (11:4)

Česko-slovenskému zástupci se sice nepodařil vstup do zápasu úplně přesvědčivě, přesto však ENTERPRISE dokázali svůj pick ve druhé polovině ze stavu 7:8 otočit na stav 16:13. Po mapě de_inferno následovala de_mirage, tedy pick JANO, kde sice tuzemský celek odehrál solidní polovinu a měl si slušný náznak závěru, v něm však všechno spadlo a soupeř si došel pro vítězství ve stejném poměru, jako Inferno, tedy 16:13.

Závěrečné dějství nabídlo souboj na mapě de_nuke, kde se ENTERPRISE za CT stranu podařilo získat úvodní dvě kola, ovšem následně JANO za T-side nasadili vražedné tempo, které přineslo na stranu finského celku 7 kol v řadě. ENTERPRISE následně sice ještě chvíli vzdorovali, ovšem pak se hra opět rozpadlo a JANO mířili k vítězství. Definitivní tečku udělal legendární Aleksi "allu" Jall, který v nevýhodné pozici zamezil položení bomby a česko-slovenský tým prohrával už 5:15. Následné kolo šlo pro finský celek, který tak zvítězil 16:5, celkově 2:1.

ENTERPRISE sice končí, nicméně v akci zůstávají ještě hráči ostravské organizace Cryptova, kteří se postaví do boje za pár desítek minut proti polskému celku PGE Turow.

Zdroj úvodní fotografie: Youtube @ENTERPRISEEsports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.