CS:GO

Dynamo Eclot proti Into The Breach. Podaří se projít do závěrečné kola kvalifikace EPL?

Dynamo Eclot proti Into The Breach. Podaří se projít do závěrečné kola kvalifikace EPL?
15. 7. 2023
  |  

Český celek Dynamo Eclot čeká dnes odpoledne souboj s britskou organizací Into The Breach, která nově přivedla do sestavy bývalého hráče SINNERS a OG Adama "NEOFRAG" Zouhara, čímž může dostat zápas nové grády. Start je v plánu na 15:30.

Tuzemský zástupce, tým Dynamo Eclot se během pátečního večera pořadilo přejet prvního soupeře v kvalifikaci do ESL Pro League Season 18, kterým byl belgický celek ex-Genk a zajistil si tak postup do druhého kola, ve kterém už čeká celek Into the Breach.

Britská organizace, která je aktuálně na 20. místě světového žebříčku, zkompletovala svůj roster před pár dny, kdy oficiálně přišli do sestavy hráči Aurimas "Bymas" Pipiras a Adam "NEOFRAG" Zouhar, kteří by měli současnou trojici povýšit na ještě lepší úroveň. 
Dynamo Eclot za sebou v nové sezoně mají demoliční porážku od SINNERS Esports, ale také již zmíněné jasné včerejší vítězství nad ex-Genk. Into The Breach vyhráli několik BO1 duelu v kvalifikaci Gamers8, ovšem následně padli s týmem MB 10:16 (v TOP 32). Je tak dost těžké očekávat, v jaké formě ITB nastoupí, a zda to není právě ta příležitost, kdy by mohli Dynamo Eclot hvězdného soupeře zaskočit.

Kanál, na kterém by se měl vysílat zápas, není v době psaní článku jasný. S největší pravděpodobností to bude podobně jako v pátek večer na Twitch kanále ESL_CSGO nebo esl_csgo_pl. Na vítěze zápasu bude čekat postupový duel s vítězem souboje mezi Looking4Org vs. Eternal Fire, který by se odehrál od 15:30 v neděli.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.