CS:GO

Dynamo Eclot porazilo ex-Genk a je blíž vysněné soutěži. Zítra čekají Into The Breach

Dynamo Eclot porazilo ex-Genk a je blíž vysněné soutěži. Zítra čekají Into The Breach
14. 7. 2023
  |  

Česká sestava s izraelským AWP hráčem hrající pod organizací Dynamo Eclot dokázala uspět v prvním kole ESL Pro League Season 18 NC Europe Qualifier proti týmu ex-Genk a přiblížila se vysněnému postupu.

Dynamo Eclot vykročili směrem ESL Pro League na mapě, kterou si do první série zvolili hráči ex-Genk. Ti však od prvních kol ztráceli a DNE na mapě de_overpass postupně budovali solidní náskok. 

V první půli soupeř nedokázal získat více než 3 kola, přičemž ani jednou se na scoreboard nezapsal vícekrát po sobě a bylo takřka po mapě. DNE navíc odstartovali dobře i do druhé půle, když zvládli první 3 kola a dostali se na map point. Následně tým ex-Genk ještě snížil, ale na víc než výsledek 6:16 to nestačilo.

Druhá mapa začala pro českou sestavu opět dobře, když se celek dokázal ujmout vedení 5:0. Následovala však také jízda týmu ex-Genk, který dokázal díky 6 kolům v řadě otočit vývoj a Dynamo Eclot zachránil až závěr, ve kterém byl opět úspěšnější.

Ve druhé půli došlo na střídání kol ze strany na stranu až do 24. kola. V něm se dokázalo Dynamo Eclot odpoutat a ze stavu 12:11 udělalo 13:11, a následně kráčelo až k matchpointu. Ten záhy přišel a DNE po vítězství 16:11 oslavilo výhru 2:0 a postup do 2. kola.

ex-Genk vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 6:16 (3:12)
  • de_vertigo 11:16 (6:9)
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.