CS:GO

BLAST Fall Groups: NEOFRAG s OG začínají proti Vitality, ve skupině jsou ještě NIP a Astralis

BLAST Fall Groups: NEOFRAG s OG začínají proti Vitality, ve skupině jsou ještě NIP a Astralis
5. 8. 2022
  |  

Los skupin podzimní série BLAST Premier určil soupeře pro úvodní stage také týmu OG s Adamem "NEOFRAG" Zouharem, který si zahraje proti Vitality. Ve skupině "A" uvidíme také NIP a Astralis.

Byly vylosovány jednotlivé skupiny turnaje BLAST Premier: Fall Groups 2022. Pro české a slovenské fanoušky bude zajímavé zejména sledovat počíná Adama "NEOFRAG" Zouhara ve skupině "A". V ní OG Esports vyzvou Vitality, druhou dvojici prvního kola Upper Bracket tvoří Astralis a Ninjas in Pyjamas.

Skupinu "B" okoření úvodní souboj severoamerického celku Liquid s G2 Esports, u kterých stále oficiálně není jasné, v jaké soupisce nastoupí. Dalšími celky budou Natus Vincere a Complexity. Mohli bychom se tak dočkat reprízy finálového souboje PGL Major Stockholm 2021.

Závěrečnou skupinu úvodní stage podzimní série BLASTu doprovodí v úvodních duelech týmy FaZe s Evil Geniuses, Heroic začínají s německými BIG, kteří před několika dny potvrdili prodloužení smlouvy s důležitými oporami

V rámci BLAST Premier: Fall Groups 2022 se hraje nejen o prizepool a body do celkové BLAST tabulky, ale zejména pak postup přímo na podzimní Premier Finals, kam půjde TOP 6 první fáze. Druhá šestka míří do Fall Showdown turnaje.

Rozdělení skupin pro BLAST Premier: Fall Groups 2022 | Zdroj: Twitter @Blastpremier
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.