CS:GO

Preview 4. kola Sazka eLEAGUE: Dynamo jde na SINNERS, EIQ Prague do těžké bitvy s ENTERPRISE

Preview 4. kola Sazka eLEAGUE: Dynamo jde na SINNERS, EIQ Prague do těžké bitvy s ENTERPRISE
6. 5. 2022
  |  

Další kolo Sazka eLEAGUE CS:GO je před námi. Jak si v něm povedou favorité? Byť tedy těžko posoudit, které týmy tentokrát tuto roli budou plnit. K vidění bude souboj Dynamo Eclot se SINNERS i Entropiq Prague s ENTERPRISE.


13:30 | Inside Games vs. Cryptova

Cryptova nastoupila do Sazka eLEAGUE ve velkém tempu. V minulém kole dokonce dokázala uspět a vytáhla last minute bad z utkání proti SINNERS. O to větším favoritem bude tým na úspěch i v neděli.

Naopak Inside Games hrají daleko za očekáváním, soupeři proti nim berou jedno vítězství za druhým a nejen, že nováček nezískává mapy, ale má problém i se ziskem samotných kol. Těžká pozice, do které se Inside Games dostanou ve chvíli, kdy ani ve 4. zápas nebudou bodovat.

16:00 | Dark Tigers vs. eSuba

V podobné situaci jako Inside Games začínají být také Dark Tigers. Těm se zatím v lize příliš nedaří a i přesto, že je ještě čeká dohrávka s Cryptovou, tým bude mít co dělat aby nepadl do baráže. 

Naopak eSuba touží získávat nadále bod za bodem v cestě za upevněním nejlepší možné pozice před play-off. Tým "modré krve" nastoupí sice do zápasu bez sAvany, jenž přestoupil do Sampi, ale se zur1sem, který vypadá jako více než solidní posila.

O favoritovi nemůže být pochyb, eSuba by i po ztrátě hráče měla zápasem proletět jako nůž máslem a zůstat v TOP 3 tabulky základní části.

18:15 | ENTERPRISE vs. Entropiq Prague

Prvním ze dvou velmi zajímavých zápasů prestižních domácích týmů a organizací bude souboj ENTERPRISE s Entropiq Prague. Zápas slibuje mnoho příběhových linek, ambiciozní vzestup Entropiq Prague, ale také "navrátilce" Matyse, který by měl EP pomoci v rámci dohody se Sampi.

Entropiq Prague začali ligu nečekanými porážkami a tým nevypadal vůbec dobře. Příchod hráčů sesL a j1NZO však týmu pomohl a dominantním výkonem sestava smetla Inside Games. 

Pro ENTERPRISE zůstává klíčové, že Matys může v Sazka eLEAGUE i po přestupu nadále za tým hrát. Je to další soutěž, do níž půjde domácí organizace s dalším hostem. Matys může být rozdílovým faktorem, nejpravděpodobnějším je však remízový zápas.

20:30 | Dynamo Eclot vs. SINNERS

Neporažené Dynamo Eclot se pokouší v premiérové sezoně Sazka eLEAGUE dojít až na vrchol. V cestě za vítězstvím v základní části bude stát ve 4. kole favorit a čtyřnásobný vítěz ligy, tým SINNERS

Česká jednička však v posledním kole ztratila body s Cryptova a bude chtít své zaváhání napravit. Naopak na druhé straně budou namotivovaní hráči Dynamo Eclot, kteří se mohou opřít o skvělé výkony Dytora, jenž patří k nejlepším hráčům v lize.

Souboj favoritů, bitva dvou ambiciozní celků a zápas o rozdílové body. To vše bude splňovat utkání, které startuje v neděli od 20:30.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.