Charita
No Rivals

Influenceři a celebrity se chystají podpořit duševní zdraví v rámci charitativního streamu Sazka No Rivals

Influenceři a celebrity se chystají podpořit duševní zdraví v rámci charitativního streamu Sazka No Rivals
14. 12. 2023
  |  

Charitativní stream se blíží! Již v pátek 15. prosince od 18:00 se uskuteční Sazka No Rivals, který má ve spolupráci s novou Twisten Foundation podpořit duševní zdraví. Kdo všechno vystoupí?

Viktor Sheen, Fattypillow, Spajkk nebo moderátoři Duklock s Agraelem. To je jen rychlý výčet velkých jmen, které se objeví na prvním dobročinném streamu Sazka No Rivals. Oni a další osobnosti herního i neherního světa budou mít v pátek od 18:00 jeden velký společný cíl - vybrat co nejvíce peněz na podporu Twisten Foundation.

Fond, který založila rodina zesnulého esport profesionála Twistena, má za cíl budovat osvětu ohledně mentálního zdraví u mladistvých. Čísla jsou alarmující, každý třetí deváťák v Česku trpí úzkostmi a stále častěji se projevují deprese. Ty, pokud se ignorují, mohou skončit katastrofálně.

Povědomí o duševním zdraví je nejenom v esportu poměrně ignorované téma. Je ovšem jasné, že mentální pohoda dospívajících je jeden z problémů, který se musí začít systematicky řešit. Charitativní Sazka No Rivals k tomu má pomoci.

Důležitost si uvědomují i influenceři, kteří s radostí akci podpoří. Pozvání přijali:
- Agraelus
- Duklock
- Porty
- Viktor Sheen
- Fattypillow
- MGfitman
- Haiset
- Spajkk
- Filel
- Andullie 

Nebudou chybět ani osobnosti ze světa esportu:
- Beastik
- Bobys
- Cantzer
- Patagod

Stream, který poběží na Twitch kanále Agraelus, začíná v pátek 15. prosince od 18:00. Přenos se ponese v duchu debat, kde své řeknou i experti z oboru. Část hostů poté od cca 20:30 odehraje showmatch. Nejprve v CS2 a poté ve Valorantu, nejoblíbenějším titulu Twistena.

Diváci u streamu mohou akci dobrovolně podpořit finančním příspěvkem na transparentní účet nadace. Celkovou částku poté společnost Sazka zdvojnásobí až do výše jednoho milionu korun.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport