Charita
NoRivals

Na charitativním streamu Sazka No Rivals vystoupí i řada expertů. Na koho se můžeš těšit?

Na charitativním streamu Sazka No Rivals vystoupí i řada expertů. Na koho se můžeš těšit?
11. 12. 2023
  |  

Charitativní akce plná osobností herního i neherního světa se blíží. V pátek 15. prosince vystoupí také řada expertů, kteří předají důležité informace a pomohou s osvětou.

Duševní zdraví u mladých není třeba podceňovat. To je jedna z hlavních zpráv, kterou se snaží předat charitativní herní turnaj Sazka No Rivals, který pořádá Sazka ve spolupráci s nově vzniklou Twisten Foundation. Fond má za cíl budovat povědomí v rámci mentálního zdraví, pomoci těm v nouzi a předejít tak nejhorším možným scénářům.

V rámci přenosu, ve kterém společnost Sazka zdvojnásobí vybrané peníze až do jednoho milionu korun, proti sobě nastoupí řada streamerů, influencerů i současných profesionálů. Program bude kromě her provázet i důležitá osvěta, o kterou se postará řada expertů, jež se tématem dlouhodobě zaobírá.

S radostí můžeme oznámit první jména:
  • Alexandr Kasal – výzkumník, Národní ústav duševního zdraví
  • Miroslav Nečas – mentální kouč profesionálních sportovců i esportovců
  • Anna Frombergerová – psycholog, Katedra psychologie Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy
  • Martin Kalous – psycholog, Kaleidoskop
  • Nepanikař – zajistí krizovou komunikaci na chatu eventu (zastupuje  p. Gibarti)

Divákům během přenosu předají důležité informace, příklady z praxe a případně poradí, na jaké instituce je možné se obrátit v nouzi. 

Charitativní stream Sazka No Rivals začíná v pátek 15. prosince v 18:00. Přenos půjde sledovat na Twitch kanále Agraelus.

Update 14. prosince 20:56: Vzhledem k banu z jedné hlavních tváří Agraeluse, kde měl přenos probíhat, se celý charitativní stream přesouvá na YouTube Duklocka. Na programu se nic nemění a vše proběhne jak má v pátek 15. 12. od 18:00. 

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport