CS:GO

Známe soupeře česko-slovenský týmů v Malta Vibes Knockout Series #5. S kým se kdo utká?

Známe soupeře česko-slovenský týmů v Malta Vibes Knockout Series #5. S kým se kdo utká?
14. 1. 2022
  |  

Na portále Liquipedia už se objevil rozpis zápasů nadcházejícího turnaje Malta Vibes Knockout Series #5. Kdo čeká na česko-slovenské celky?

Za pár dní se roztočí kolotoč evropských turnajů roku 2022 a česko-slovenské týmy budou i přes všechny změny v sestavách u toho.

První z turnajů, do kterého domácí celky zasáhnou bude Malta Vibes Knockout Series #5, ten startuje už v pondělí. Před několika hodinami se na portále Liquipedia objevila i podoba play-off bracketu, který by podle informací Sazka Esport měl odpovídat realitě. Na oficiálním webu Eden Esports stále zůstává bracket nevyplněn.

Přehled soupeřů česko-slovenských celků v prvním kole:
  • ENTERPRISE vs. 777 Esports
  • Dynamo Eclot vs. D13
  • Entropiq Prague vs. ex-Feenix

ENTERPRISE se v případě vítězství utkají s lepším celkem z dvojice Wisła Kraków/FTW Esports, na Dynamo Eclot případně čeká Astralis Talent nebo 1shot a Entropiq Prague by se ve 2. kole play-off utkali buď s OFFSET Esports nebo s B8.

SINNERS čekají až na stage 2 (TOP16), kde je jisté, že se střetnou s jedním z celků ze čtveřice Dynamo Eclot, D13, Astralis Talent a 1shot.

Evropský turnaj startuje už 17. ledna. Během pár hodin bychom se tak měli dozvědět i samostatný rozpis včetně časů jednotlivých zápasů.

Zdroj úvodní fotografie: @Eden_Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.