CS:GO

Přehled CS:GO přestupů CZ/SK: Cryptova v nové sezoně vymění většinu sestavy

Přehled CS:GO přestupů CZ/SK: Cryptova v nové sezoně vymění většinu sestavy
10. 1. 2022
  |  

Na jaké přestupy došlo na tuzemké scéně v zimě přelomu sezón 2021 / 2022? Změny sledujeme v článku níže.

Zůstane na tuzemské scéně kámen na kameni? Kteří hráči vyběhnou v roce 2022 v jiném dresu? Udrží nejlepší týmy své rostery pohromadě? Spousta otázek, na které budeme postupně dostávat odpovědi.

24. ledna

[POTVRZENO] Do Sampi z eSuby příchází Twist.

14. ledna

[POTVRZENO] Před sezonou bude posilovat i Cryptova! Z CS:GO sekce ostravské organizace odchází trojice w8max, nelson a suplicK.

12. ledna

[POTVRZENO] ENTERPRISE nezahálejí a posilují na pozici AWP. Do celku přichází Dominik "nio" Maxian.

[POTVRZENO] SINNERS přivádějí jako posilu Davida "forsyy" Bílého! Přestupová čáska z ENTERPRISE by měla být minimálně milion. Více přinášíme v článku.

[POTVRZENO] oskar končí v SINNERS! Více informací o dopolední novince přinášíme ve článku zde.

11. ledna

[POTVRZENO] Lukáš "Levi" Bouřa a Dominik "desty" Černý se hlásí v eSubě jako nové posily tradičního česko-slovenské celku.

[SPEKULACE]  Bez změn nebude ani sestava tuzemské jedničky. Web esplayer.sk informoval o  potenciálním odchodu Tomáše "oskar" Šťastného, nahradit by jej měl David "forsyy" Bílý z ENTERPRISE.

10. ledna

[POTVRZENO] eSuba potvrdila odchod Matěje "twist" Petráše a Lukáše "luko" Hrabčíka. Náhrada ani budoucí působiště obou hráčů jasné oficiálně není.

[POTVRZENO] Entropiq Prague pokračují do roku 2022 v identické sestavě, jako v předchozí sezoně. Více informací najdete v článku.

9. ledna

[POTVRZENO] Z organizace GLORE odchází celá CS:GO sestava. Shinkyy, SMK-, StuFF, Cringed a naturaL hledají pro nadcházející sezonu nový domov.

[SPEKULACE] Portál eplayer.sk uvedl informaci o možné výměně v eSubě, do týmu mají namířeno Lukáš "Levi" Bouřa a Dominik "desty" Černý, naopak skončit by měl Matěj "twist" Petráš a Lukáš "luko" Hrabčík.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport