CS:GO

Zemětřesení v MOUZ pokračuje. Z nejlepšího academy týmu na světě přichází talent torzsi

Zemětřesení v MOUZ pokračuje. Z nejlepšího academy týmu na světě přichází talent torzsi
3. 1. 2022
  |  

V organizaci MOUZ se v posledních dnech dějí věci. Velká obměna má další část. Z MOUZ NXT přichází talentovaný Maďar torzsi.

Příklad posunu hráče z academy celku do hlavní sekci jak má být! MOUZ NXT dominují turnajům právě pro talentované sestavy tier 1 týmům a bezpochyby jsou favoritem také nadcházející WePlay Academy League Season 3.

Teprve devatenáctiletý maďarský AWP hráč Ádám "torzsi" Torzsás má za sebou víc, než by možná on sám chtěl. V několika rozhovorech poukazoval na to, že byl nazýván cheater, i v kontextu toho, že u jeho profilu svítí expired VAC ban.

Po více než půlroční štaci v MOUZ NXT a dvěma titulům z WePlay Academy ligy dostává torzsi šanci ukázat se na nejvyšší světové úrovni. Frederik "acoR" Gyldstrand, který doposud hrál v týmu AWP, totiž odchází s příchodem maďarského talenta na lavičku.

V MOUZ budou však mít ještě plné ruce práce, aby dokázali sestavu na tier 1 úroveň připravili. V posledních dnech totiž skončili jak talentovaný estonský hráč ropz, tak i trenér mithR.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.