CS:GO
PGL Major 2022

VIDEO: frozen a Zero už v neděli vstoupí do boje o PGL Major. Uspějí?

VIDEO: frozen a Zero už v neděli vstoupí do boje o PGL Major. Uspějí?
16. 4. 2022
  |  

VIDEO | Vše co potřebujete vědět v jednom videu! Jak bude probíhat PGL Major Antwerp 2022 Europe RMR A? Slovenští hráči frozen a Zero už znají časy svých úvodních zápasů, během kterých vstoupí do boje o legendární turnaj s titulem Major.

Úvodní ze dvou evropských RMR kvalifikací na nadcházející PGL Major Antwerp 2022 klepe na dveře. Nebude chybět česko-slovenský stream, ani zástupci domácí scény. V úvodní skupině nastoupí slovenští hráči David "frozen" Čerňanský a Patrik "Zero" Žúdel, kteří se pokusí se svými celky o postup.

První zástupce domácí scény vstoupí do boje s týmem OG a společně se spoluhráči v týmu MOUZ bude chtít navázat na účast na PGL Major Stockholm 2021, kde sice tým skončil hned v prvních zápasech, přesto si však odnesl cenné zkušenosti a odměny.


Dalším želízkem v ohni bude slovenský hráč Patrik "Zero" Žúdel, který se pokusí s týmem GamerLegion překvapit hned v úvodním kole tým Fnatic. Zajímavý BO1 souboj budou moci česko-slovenští fanoušci sledovat také díky Czech News Center, pořadateli Sazka eLEAGUE, který společně s dalšími partnery, včetně Sazka Esport, zajišťuje tuzemské vysílání PGL Major Antwerp 2022 a evropských RMR klání. 

První stream přichází s prvním dnem, tedy již v neděli 17. dubna. Cesta RMR turnaji bude zaměřena především na zástupce domácí scény a další zajímavá utkání, samotný PGL Major bude vysílán od první mapy do velkého grand finále.


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport