CS:GO
PGL Major 2022

PGL Major i s evropskými RMR odvysílá Czech News Center s partnery včetně Sazka Esport

PGL Major i s evropskými RMR odvysílá Czech News Center s partnery včetně Sazka Esport
15. 4. 2022
  |  

Legendární Counter-Strike akce s podporou Valve se blíží a nebude u toho díky Czech News Center, Sazka Esport a dalším partnerům chybět domácí stream. Budete tak moci sledovat kvalifikační boje i hlavní turnaj s českým komentářem.

PGL Major Antwerp 2022 startuje již za pár týdnů, ještě předtím startuje evropská RMR kvalifikace, kde bude mít česká a slovenská scéna několik zástupců, ať již jde o slovenské hráče v zahraničních organizacích, tak čistě český tým SINNERS, či ruská sekce domácí organizace Entropiq. 

Sazka Esport u toho nebude chybět. Projekt stal partnerem Czech News Center a Sazka eLEAGUE i pro oficiální česko-slovenské vysílání prestižní akce, včetně kvalifikačního evropského turnaje. Už od neděle tedy budete moci sledovat na Twitch kanálech eLEAGUEcz2 a některé dny také na eLEAGUEcz to nejlepší CSko, které umí domácí scéna nabídnout.

V kvalifikačních RMR cyklech A a B se bude stream zaměřovat zejména na pokrytí zástupců z Česka a Slovenska. Neuteče vám tak úvodní zápas Patrika “Zero” Žúdela s týmem GamerLegion, ve kterém vyzve legendární Fnatic. Nebo Davida “frozen” Čerňanského s MOUZ proti OG.

PGL Major Antwerp 2022 Europe A i B budou probíhat od této neděle do závěru dalšího týdne. Každý den tak přineseme to nejzajímavější, co se bude odehrávat i z pohledu zmíněných zástupců. Mnoho tuzemských fanoušků táhnou zejména SINNERS, ani o ty nepřijdete v rámci kvalifikačního turnaje, respektive skupiny B, kde bude vysílání sledovat prioritně cestu české jedničky a také konkurentů v boji o postup.

To nejlepší z nejlepšího nastane na samotném PGL Major Antwerp 2022, který se v rámci několika stage bude konat v květnu. Zde bude stream Sazka x Czech News Center u všech time slotů zápasů, včetně vyvrcholení v podobě play-off a grand finále. 

Sazka Esport přinese pokrytí jak na webu esport.sazka.cz, nejen v sekci Zápasů a Výsledků, ale také v rámci coverage zápasů a hracích dnů, stejně jako na sociálních sítích projektu. První zápasy startují již v neděli, kdy budete moci sledovat slovenské hráče frozena a Zera během úvodního hracího dne.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.