League of Legends

Tragický start LCS! TSM prohráli i se CLG a mají skóre 1:7

Tragický start LCS! TSM prohráli i se CLG a mají skóre 1:7
27. 2. 2022
  |  

Tragická sezona v podání TSM pokračuje. Celek nezvládl ani noční zápas se CLG a v aktuálním ročníku má skóre 1:7, což vyhlídky na play-off před druhou polovinou základní části značně snižuje.

TSM se v rámci LCS Lock-In Cup na začátku roku neprobojoval jako jeden ze dvou týmů ani do play-off. V nešťastné formě severoamerická organizace pokračuje i po začátku standardního splitu LCS 2022.

Celku TSM se podařilo v LCS porazit pouze Immortals, v dalších zápasech nestačili na ostatní severoamerické organizace. Problém se však ukázal být i na pozadí, před několika týdny vyšla ven informace, že se management po pouhých 4 zápasech rozhodl změnit sestavu a do akademie poslal supporta Shenyiho. Podle zatím nepotvrzených zdrojů by měl být vyhozen i jeden z koučů.

Nejhorší start v historii zřejmě bude mít i další dopady. TSM by potřebovalo zázrak aby se dokázala probojovat do šestičlenného play-off severoamerické soutěže. O konfrontaci s nejlepšími týmy soutěže jako Team Liquid, Cloud9 nebo 100 Thieves si však mohou aktuálně jen nechat zdát.

Během dnešní noci se dohraje první polovina základní části a začne druhá polovina. TSM do ní vstoupí buď se skóre 1:8 nebo 2:7, což ani v jednom případě neznačí nic dobrého s šancemi před play-off.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport