CS:GO

SINNERS začínají turnaj Spring Sweet Spring v pondělí večer. Opět budeme u toho i se streamem

SINNERS začínají turnaj Spring Sweet Spring v pondělí večer. Opět budeme u toho i se streamem
25. 4. 2021
  |  

Na SINNERS čeká další turnaj od pořadatele Home Sweet Home. Po zimních turnajích přichází 1. jarní. Exkluzivní CZ/SK stream zajišťujeme se Sazka eLEAGUE.

Na SINNERS čeká další turnaj od pořadatele Home Sweet Home. Po zimních turnajích přichází očekávána 1. jarní zkouška v podobě Sweet Spring Sweet. Exkluzivní CZ/SK stream zajišťujeme opět se Sazka eLEAGUE. První zápas odehraje domácí jednička v pondělí 26. dubna od 18:00 s týmem Young Ninjas.

V úvodních turnajích roku, které měly označení "Snow Sweet Snow", se ze začátku SINNERS museli prokousat do hlavní fáze zpravidla přes regionální skupinu hranou GSL formátem, posléze regionální swiss o 16 týmech a až v tu chvíli na ně čekala hlavní skupina. Výkony domácích hvězd však zapříčnily fakt, že SINNERS dostávají pozvánku přímo do hlavní skupiny.

Během posledních týdnů se odehrály regionální kvalifikace a skupiny do hlavní části (skupiny) Spring Sweet Spring #1. Tentokrát se přes regionální swiss nepodařilo projít ambiciózním týmům jako Ambush, Nordavind nebo třeba Astralis Talent.

Dalšímu "academy" týmu hvězdné organizace se však povedlo dostat až do hlavní fáze. Řeč je o týmu Young Ninjas, kteří vyzvou v úvodním kole skupiny právě SINNERS.

Soupeř domácích hráčů se učí a hraje ve stínu hvězd z organizace NIP, právě ta oznámila v týdnu jeden z velkých přestupů roku, když z Astralis přetáhla hvězdného snipera device.
Pro Young Ninjas půjde o další velkou zkoušku proti týmu ze 34. místa světového žebříčku portálu HLTV.org. První, a zároveň poslední, zkušenost se vzájemným zápasem je jen pár dní stará. V turnaji REPUBLEAGUE Tipos Season 1 si česká sestava se svým soupeřem velmi jasně poradila na mapě de_overpass 16:6.

Tentokrát půjde o zápas hraný BO3 formátem, šance udělat jednu chybu a následným reparatám zápas zvládnout. Jasným favoritem však zůstávají hráči SINNERS.

SINNERS vs. Young Ninjas

Zobrazená hodnota kurzů je k 25. dubnu 2021, 12:45. 
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Bez ohledu na výsledek zápasu budeme SINNERS vysílat minimálně do středy. Cílem domácí jedničky je z "maximální počtu 5 zápasů BO3" zvítězit ve 3 z nich. Naopak pokud by tým 3 zápasy prohrál, jeho cesta turnajem končí.



Zdroj úvodní fotografie: SINNERS.gg
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.