CS:GO

S kým se potká NEOFRAG v OG? Populární manažerka Vladyslava i bývalý hráč G2

S kým se potká NEOFRAG v OG? Populární manažerka Vladyslava i bývalý hráč G2
27. 5. 2022
  |  

Adam "NEOFRAG" Zouhar definitivně patří organizaci OG Esports. V její CS:GO sekci se pokusí uspět a prorazit na světovou tier1 scénu. K dispozici bude mít prvotřídní zázemí, spoluhráče a také oblíbenou manažerku Vladyslavu Zakhliebina.

Dnes oficiálně SINNERS a OG potvrdili přestup NEOFRAGa do tier 1 organizace. Kromě kvalitního zázemí a podpory světového formátu bude mít k dispozici český hráč také podporu od populární manažerky Vladyslavu "Vladyslava_ZZakhliebina a spoluhráčů, kteří poskládali velmi zajímavou sestavu. 

OG Esports budou ve své CS:GO sekci mixovat zkušenost, kterou reprezentuje zejména bývalý hráč G2 Esports Nemanja "nexa" Isaković, stříbrný medailista z PGL Major Stockholm 2021, Intel Extreme Masters XVI - Cologne a Intel Extreme Masters XIV - World Championship. Dalším zkušeným je také AWP hráč Mateusz "mantuu" Wilczewski, který do OG přestoupil rovnou z ALTERNATE aTTaX.

Naopak mladou sílu budou zastupovat osmnáctiletý Izraelec Shahar "flameZ" Shushan a nově příchozí dvojice Adam "NEOFRAG" Zouhar a Maciej "F1KU" Miklas. 

Zajímavě složený mix bude mít solidní firepower, otázkou je však taktická stránka věci a také schopnost komunikace, na kterou by mohli hráči při takovémto národnostním složení narazit. Nicméně obecně se traduje, že komunikace v CS:GO angličtině není nikterak náročná. Teď už tedy jen zbývá těšit se na to, jak si celá pětice sedne.

Organizaci zároveň vedou hráči Sébastien "Ceb" Debs, Johan "N0tail" Sundstein a jako CEO, respektive COO Charlie Félix Albert Debs a Juan M.R. Luna.

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.