CS:GO

Hotovo! Český klenot NEOFRAG končí v SINNERS a míří do OG

Hotovo! Český klenot NEOFRAG končí v SINNERS a míří do OG
27. 5. 2022
  |  

Patřil ke stavebním kamenům celku SINNERS od začátku, tedy od ledna 2020, kdy tým vznikl. Adam "NEOFRAG" Zouhar naplno ukázal potenciál, o kterém se v předchozích letech pouze mluvilo. Postup na tier1 eventy, TOP 30 na světě… Teď je však spojení NEOFRAG - SINNERS konec a hráč se stěhuje do OG.

Organizace SINNERS Esports potvrdila odchod své největší hvězdy. Adam "NEOFRAG" Zouhar definitivně opouští českou organizace a její CS:GO sekci, ve které působil od začátku vzniku týmu, ledna 2020. Za tu dobu získal celou řadu triumfů, dlouhodobě dokazoval, že jedním z nejlepších na domácí scéně a také byl vzorem mnoha mladých hráčů v rámci své transformace a pravidelného sportování.

Adam "NEOFRAG" Zouhar
„Další důležitý den zapsán do historie SINNERS Esports. NEOFRAG se posouvá o úroveň výš a míří do OG, což je obrovský úspěch. Navždy si budu pamatovat ten bláznivý způsob, jak se dostal v roce 2020 do týmu. Jeho neúnavná píle jej dostala až na vrchol. NEOFRAG byl klíčovou součástí při budování SINNERS, pomohl nám dva roky dominovat na CZ/SK scéně a také byl klíčovým hráčem při zapisování tuzemského týmu do světového esportu. Vždy mu budeme fandit a děkujeme,“ hodnotil General Manager SINNERS Esports Max Euler.

Jednadvacetiletý NEOFRAG odchází ze SINNERS poté, co získal více než desítku triumfů na domácí či zahraniční scéně. Čtyřnásobný vítěz Sazka eLEAGUE, dvojnásobný vítěz MČR, vítěz ESEA Season 37: Premier Division - Europe nebo účastník ESL Pro League a IEM Fall však dává týmu, který jej dostal do "velkého světového Counter-Strike", sbohem.

V posledních měsících se SINNERS až tak nedařilo, při kvalifikaci na PGL Major Antwerp však domácí jednička využila situace a dostala neuvěřitelnou šanci postoupit jako první česká soupiska na CS:GO Major. Osud však chtěl jinak a na úkor českých hráčů postoupilo kosovské překvapení Bad News Eagles. 

K odchodu hráče se vyjádřil také Tomáš "efron" Pechman, Team Manager SINNERS: „S Adamem máme za sebou dva půl roku spolupráce a po celou dobu byl jeho cíl jasný - jednou se bude měřit s těmi nejlepšími. Opravdu tvrdě na sobě pracoval a neuvěřitelně rostl jako hráč i jako člověk. Adam nejen české scéně dokazoval, že patří mezi špičku a zaslouží si zasáhnout do soubojů o velké trofeje. A jeho chvíle přišla. Vždy ti budu fandit, Hříšníku!“ 
Adam "NEOFRAG" Zouhar míří do organizace OG, která v posledních týdnech posadila na lavičku dánské duo valde & niko, čeká ji zároveň BLAST Premier Spring Finals 2022, tedy turnaj v Lisabonu a účast na dalších zajímavých akcí. Velmi brzy tak uvidíme domácí klenot na tier 1 světovém eventu.

V SINNERS by jej měl nahradit dosavadní trenér Tomáš "Tomkeejs" Tomka, který už s týmem hrál v posledních zápasech a v minulosti tvořil údernou dvojici s beastikem v Dark Tigers.

 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.