CS:GO

Poslední CS:GO Major startuje! Komu se podaří postoupit z Challengers Stage?

Poslední CS:GO Major startuje! Komu se podaří postoupit z Challengers Stage?
7. 5. 2023
  |  

Již v pondělí odstartuje BLAST.tv Paris Major. Historicky poslední CS:GO Major, před nástupem Counter-Strike 2, započne svou cestu Challengers fází z níž osmička nejlepších postoupí do Legends Stage. Komu se podaří postoupit a zabojovat o titul?

BLAST.tv Paris Major je na spadnutí! V pondělí odstartuje v hlavním městě Francie poslední CS:GO Major svou Challengers Stage, v níž nalezneme i všechny tři česko-slovenské zástupce. Kromě nich se v úvodní fázi Majoru představí také velká světová jména jako FaZe, G2, Liquid, či Ninjas in Pyjamas.

Challengers Stage se odehraje klasickým swiss formátem, z nějž vzejde osmička postupujících do následné Legends Stage. V té již čekají celky jako Natus Vincere, Heroic, fnatic, či Vitality.

Hned úvodní kolo Challengers Stage nabídne několik zajímavých duelů. Celý Major otevře duel brazilských celků paiN proti Fluxo a ukrajinští MONTE se budou muset obejít bez svého kouče v zápase s favorizovanými FaZe. Česko-slovenští fanoušci budou moci sledovat naše zástupce v odpoledních hodinách, kdy STYKO se svými Apeks vyzve od 14:30 americké Liquid a od 16:00 naskočí do svých zápasů také frozen s NEOFRAGEM. První jmenovaný vyzve Ninjas in Pyjamas, Adam Zouhar se postaví proti ENCE.

Rozpis prvního kola Challengers Stage.
Komu se podaří získat v příštích dnech tři vítězství a zajistit si tak účast v dalších bojích o titul? 

Všechny zápasy budete moci sledovat na oficiálních twitch kanálech BLAST, případně oficiální webové stránce pořadatele, Blast.tv

Zdroj úvodní fotografie: BLAST.tv

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.