CS:GO

Plán na středeční večer? SINNERS čeká boj o čtvrtfinále CCT Central Europe Series 3

Plán na středeční večer? SINNERS čeká boj o čtvrtfinále CCT Central Europe Series 3
15. 11. 2022
  |  

Za 24 hodin se utká tým SINNERS v dalším evropském zápase s ex-FINEST, konkrétně se celky utkají v prvním kole play-off CCT Central Europe.

Ve středu čeká český tým SINNERS dvojice velmi těžkých zápasů, nejprve se domácí jednička postaví týmu PROSPECTS v rámci European Development Championship Season 6, posléze vyzve v CCT Central Europe Series 3 tým ex-FINEST včele s polskou legendou SNAXem.

V obou případech půjde o první kola (TOP 16) evropských tier 2 turnajů, SINNERS tak mohou udělat během jednoho dne dva významné kroky pro upevnění pozice v TOP 50 žebříčku HLTV a budovat podhoubí pro následný postup výše.

Naposledy se švédská organizace Finest, s nyní již bývalou sestavou, vyzvala SINNERS v rámci ESL Challenger League Season 42. V prestižní lize se českému zástupci podařilo zvrátit nepříznivý stav a zvítězit těsně 2:1.

Tým ex-Finest se bude opírat zejména o dvaadvacetiletého hráče Oleka "hades" Miskiewicze, který v minulosti působil také například v ENCE. Proti však bude na vlně výher hrající pětice SINNERS, kteří jsou favorité s kurzem na SazkaBET v hodnotě 1,65:1.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.