CS:GO

EDC 6: Dynamo Eclot a SINNERS čeká play-off mezinárodního turnaje

EDC 6: Dynamo Eclot a SINNERS čeká play-off mezinárodního turnaje
15. 11. 2022
  |  

Dynamo Eclot a SINNERS vstupují dnes, respektive zítra, do play-off turnaje European Development Championship Season 6. Podaří se oběma celkům vybojovat 2. kolo vyřazovací části?

K23 vs. Dynamo Eclot

Nejprve, dnes od 13:00, do vyřazovací části turnaje EDC S6 vstoupí z našich zástupců hráči Dynamo Eclot, kteří se utkají s východevropskou sestavou K23. Ta bude dle kurzů SazkaBET plnit s 1,72:1 roli favorita, na DNE si můžete vsadit s kurzem 2,00.

V případě vítězství se česká sestava Dynamo Eclot utká s lepším z dvojice forZe  / Tricked. Už jen za tento postup do TOP 8 by celek inkasoval $1,250. Každý další postup je znásoben ($5,000 -> $10,000 -> Vítěz: $20,000).

PROSPECTS vs. SINNERS

Dvacetčtyři hodin po Dynamo Eclot vstoupí do zápasu také SINNERS Esports, kteří se utkají se švédským týmem PROSPECTS. Ten se aktuálně nachází na 55. místě světového HLTV žebříčku a v posledních týdnech mnoho zápasů neodehrál, naopak SINNERS jsou stále v tempu a na HLTV mají aktuálně 7 vítězství v řadě.

Vítěz švédsko-českého zápasu se utká buď s makedonskými BLUEJAYS nebo ukrajinskými B8. V obou případech jde o týmy, které se nachází v rankingu velmi blízko české jedničky, jejich skalp by byl možností dalšího posunu.


Oba zápasy můžete sledovat s anglickým komentářem na Twitch kanále EdenEsports.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.