CS:GO

Pinnacle Winter Series: ZERO s GamerLegion otočil předkolo play-off s Eternal Fire a postupuje

Pinnacle Winter Series: ZERO s GamerLegion otočil předkolo play-off s Eternal Fire a postupuje
24. 2. 2022
  |  

Tým GamerLegion se slovenským hráčem ZERO zvládl bitvu o čtvrtfinále Pinnacle Winter Series 2. Po vítězství 2:1 vyzve ve čtvrtfinále celek GODSENT.

Těžkou a důležitou sérii za sebou má tým GamerLegion se slovenským hráčem ZEREM. Poté, co tým došel téměž až k postupu na PGL Major Antwerp 2022 Europe RMR Open Qualifier #1, zažil úspěch také v Pinnacle Winter Series 2, kde ve čtvrtfinále přehrál Eternal Fire.

Turecký celek začal zápas skvěle a na první mapě zvítězil 16:8 i přesto, že v polovině vedl "jen" 8:7. Kolaps GamerLegion však po výměně stran zvládli Eternal Fire skvěle. 

GamerLegion však následně zvládli kritickou chvíli na druhé mapě. Po 20 odehraných kolech zlomili nastupující Eternal Fire a dokráčeli k těsnému vítězství a výsledku 16:13.

Vyrovnanost zápasu pokračovala. GamerLegion se povedlo ovládnout první polovinu také na rozhodující mapě, tentokrát v poměru 9:6. Nyní již drama ZERO se spoluhráči nedopustil a po vítězství 16:8, a celkově 2:1, zamíří tým GamerLegion do čtvrtfinále.

V něm se utká tým od pátečních 15:00 s týmem GODSENT.

GamerLegion vs. Eternal Fire

Výsledek - 2:1
  • de_mirage 8:16 (7:8)
  • de_inferno 16:13 (8:7)
  • de_vertigo 16:8 (9:6)


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport