CS:GO

PGL Major 22 EU Open Q1: CZ/SK týmy neuspěly. Daleko došel s slovenský mix s GuardiaNem a Sampi

PGL Major 22 EU Open Q1: CZ/SK týmy neuspěly. Daleko došel s slovenský mix s GuardiaNem a Sampi
23. 2. 2022
  |  

Evropská kvalifikace PGL Major Antwerp 2022 Europe RMR #1 přinesla několik zajímavých výsledků. Obecně z pohledu česko-slovenských týmů a hráčů nešlo o úspěšné tažení. Jediný kdo bude hrát ve středu o postup bude slovenský hráč ZERO s týmem GamerLegion.

Neúspěšná kvalifikace pro tuzemské týmy začala hned od 3. kola, kdy postupně končily týmy SINNERS, Dynamo Eclot, Cryptova, ta vypadla s Fnatic. O kolo později se poroučeli ENTERPRISE i oskarův zahraniční mix.

Zajímavý výkon však předvedli Sampi, kteří se probojovali až do 5. kola. V němž už nestačili tuzemští hráči nad soupeře z Wisla Krakov.

6. kolo se stalo konečnou pro GuardiaNa a jeho slovenský tým, ve kterém figurovali například Adejis nebo HenkkyG. Tým padl se 16. týmem světa, ruskými K23. Ve stejné fázi turnaje skončil také tým Apeks, v němž hraje slovenský hráč STYKO.

Nejdále došel během prvního pokusu pouze Patrik "ZERO" Žúdel s týmem GamerLegion, který se probojoval až do druhého dne. V něm od 16:00 vyzve tým celek AVE a posléze v případě vítězství bude hrát od 17:15 BO3 duel s lepším z dvojice Fnatic/Los Reyes.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.