CS:GO

PGL RMR Open kvalifikace: Poslední šance pro domácí týmy a hráče. Naváže někdo na SINNERS?

PGL RMR Open kvalifikace: Poslední šance pro domácí týmy a hráče. Naváže někdo na SINNERS?
5. 3. 2022
  |  

Sobotní odpoledne přinese závěrečnou kvalifikaci k nadcházejícímu RMR eventu PGL Major Antwerp 2022. Povede se domácím celkům nebo hráčům v evropských týmech navázat na úspěch SINNERS a postoupit na LAN do Rumunska?

V týdnu se českému celku SINNERS povedlo ovládnout evropskou RMR kvalifikaci, čímž si zajistil postup na rumunskou LAN akci PGL Major RMR. Hráči ve vyjádřeních po kvalifikaci neskrývali úlevu, že se povedlo dlouhou kvalifikaci zvládnout.

Dnes mají ostatní tuzemské celky, případně čeští a slovenští legionáři v zahraničních týmech, poslední šanci na tento úspěch navázat. Do akce jich opět půjde celá řada a na ty nejlepší čekají dlouhé hodiny hraní.

V minulých kvalifikacích byli velmi blízko hráči týmu GamerLegion, kde česko-slovenskou scénu reprezentuje slovenský hráč Patrik "ZERO" Žúdel. 

Do pozdějších kol se v úvodní kvalifikaci povedlo dostat i ostatním, během tohoto týdne však část domácích celků dala přednost evropskému turnaji Pinnacle Winter Series 3 Regionals. V němž se dvěma celkům, jmenovitě eSubě a Dynamo Eclot, povedlo uspět a postoupit do další stage.

Už nyní se zdá, že je v turnaji přihlášeno přes 700 týmů, což několik hodin před startem dává jasný signál, že vítězství bude o to složitější. Průběh kvalifikace můžete dnes odpoledne sledovat na webu Faceit, kde bude bracket vypsán.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.