CS:GO

PGL Major 2022 RMR Open 2: SINNERS zvládli první den a jsou 2 zápasy od postupu, stejně jako oskar

PGL Major 2022 RMR Open 2: SINNERS zvládli první den a jsou 2 zápasy od postupu, stejně jako oskar
1. 3. 2022
  |  

Druhá kvalifikace PGL Major Antwerp 2022 Europe RMR Open přinesla v prvním dni úspěch pro české barvy. SINNERS se povedlo poradit si se svými soupeři a stejně jako oskar s mezinárodním celkem, budou během středečního podvečera bojovat o postup.

Skvěle zvládnutý náročný den za sebou mají hráči SINNERS Esports. Česko-slovenská CS:GO jednička si během úvodních BO1 zápasů musela poradit také s prekérní situací, během které soupeřův hráč čelil potenciálnímu bombovému útuku na Ukrajině

Český celek si následně poradil se Slovákem Patrikem "ZERO" Žúdel v barvách GamerLegion, získal vítězství díky kontumaci a bez větších problémů zdolal tým BLUEJAYS.

Výsledky SINNERS v kvalifikaci:

  • 16:2 vs. BLUEJAYS
  • 1:0 kontumace vs. Wicked Gaming
  • 16:8 vs. GamerLegion
  • 28:25 vs. Run or Die
  • 16:1 vs. MsKi

Dvě série tak dělí SINNERS od postupu do play-off. V té první (BO1) vyzvou čeští hráči ve středu od 16:00 tým NoLimitGaming, který si poradil s ruskými forZe. Vítěz půjde do BO3 bitvy o postup na rumunský RMR Major event. Možný rozptyl soupeřů je aktuálně (22:15 CEST) velmi velký - potenciálně se zde nachází Wisla Krakow, Eternal Fire a další zajímavé celky. 

Stejný počin jako SINNERS se povedl také oskarovi v barvách evropského mixu. I česká legenda postoupila do druhého dne RMR kvalifikací.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.