CS:GO

Tragická událost v zápase SINNERS. Ukrajinský hráč ze soupeřova týmu uprostřed zápasu zažil nálet

Tragická událost v zápase SINNERS. Ukrajinský hráč ze soupeřova týmu uprostřed zápasu zažil nálet
1. 3. 2022
  |  

Neuvěřitelná a tragická událost se stala v zápase SINNERS s ukrajinským celkem Run or Die v rámci RMR PGL Major kvalifikace. V zápase došlo k pauze, protože jeden z hráčů zažil nálet přímo během prvních kol.

Jeden z prvních zápasů PGL Major RMR Open kvalifikace přinesl nečekanou a velmi smutnou událost. Jeden z hráčů celku Run or Die, který je z Ukrajiny, ostatně jako většina hráčů tohoto celku, musel po 3. kole poproti o pauzu s tím, že běžel zjistit, co se v jeho okolí děje. 

Docházelo totiž ke spuštění sirén a chystání se na nálety Rusů, kteří pokračují v agresi na Ukrajině. Nejprve pustily všechny dostupné pauzy ve hře hráči Run or Die, následně také SINNERS a až admin následně zápas přerušil.



"Kvalifikace na PGL Antwerp Major nenabídla příliš hezké chvíle. V probíhajícím zápase proti ukrajinskému týmu byl jeden z hráčů nucen odejít, neboť se v jeho městě rozezněly varovné sirény. Doufáme, že vše dobře dopadne. 💙💛," konstatovali SINNERS ve svém příspěvku na Facebook stránce.  

Zápas následně pokračoval a nabídl velmi vyrovnanou podívanou, která vyvrcholila několika prodlouženími. V tom prvním se relativně klidně body dělili, následně SINNERS sice dokázali otočit ze stavu 18:21 a 3 koly v řadě srovnali a vynutili si 3. prodloužením, ale následně hned v dalším kole zahodili situaci 1v5 a prohrávali 21:22. Po další přetahované se však již radovali z vítězství a postupu do dalšího kola.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.