CS:GO

niko končí v OG. Otevírá se šance pro NEOFRAGa?

niko končí v OG. Otevírá se šance pro NEOFRAGa?
25. 5. 2022
  |  

Organizace OG posadila na lavičku dánského hráče Nikolaje "⁠niko⁠" Kristensena. Otevírá to šanci pro příchod Adama "NEOFRAG" Zouhara, s nímž se spojuje velký přestup?

UPDATE 27. května:

SINNERS potvrdili, že NEOFRAG končí a přestupuje do OG. Více informací najdete ve speciálním článku zde.

Counter-Strike sekce organizace OG se rozhodla pro další změnu. Vedle valdeho se na lavičku v týmu, který selhal v kvalifikaci na PGL Major Antwerp 2022, posadí dánský hráč Nikolaj "niko" Kristensen.

Třiadvacetiletý hráč působil v týmu od března 2021, předtím vyzkoušel zejména řadu dánských celků jako OpTiC nebo Heroic. Největším úspěchem ročního angažmá byl triumf na tier 2 akci Spring Sweet Spring #2, postup z BLAST Premier: Spring Groups 2022 na finálový turnaj, který se hraje za pár týdnů a organizace nemá k dispozici plnou pětici nebo stříbro z Intel Extreme Masters XVI - Summer.

Poslední kapkou byl zřejmě neúspěch v rámci zmíněné kvalifikace na belgický PGL Major. Navíc se rozjíždí také přestupové období, jehož součástí by se mohl stát také Adam "NEOFRAG" Zouhar, o kterém se spekuluje právě v souvislosti s několika evropskými celky, mj. také OG.

V sestavě OG aktuálně zůstávají hráči Mateusz "⁠mantuu⁠" Wilczewski, Shahar "⁠flameZ⁠" Shushan a Nemanja "⁠nexa⁠" Isaković.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.