League of Legends

LCS: Souboj českých bratrů, TSM nečekaně porazili Cloud9

LCS: Souboj českých bratrů, TSM nečekaně porazili Cloud9
20. 3. 2022
  |  

Severoamerická LCS má za sebou zajímavou, pro nás středoevropany, noc. Z vítězství se radovali 100 Thieves, které vedl proti svému bratrovi Freeze. TSM nečekaně porazili Cloud9.

Další porce zápasů v LCS přinesla řadu překvapení. O to největší se jednoznačně postarali TSM. Ti jednak před souboj s Cloud9 propustili po zvláštním vyjádřením svého hlavního trenéra, pak však senzačně kvalitního soupeře porazili a stále chtějí bojovat o play-off. 

Aktuálně drží legendární organizace TSM skóre 3:11 což na play-off pochopitelně nestačí. Pokud by se však tým dokázal prosadit a uspět ve všech následujících zápasech, tak skončí na stavu 7:11, což by za určité konstalace mohlo stačit. 

Souboj českých dvojčat

Čeští bratři Aleš "Freeze" Kněžínek a Tomáš "Nightshare" Kněžínek trénují celky v zámoří. Cesta prvního vedla z profesionálního hraní do trenérské pozice v 100 Thieves. Nightshare naopak vedl několik českých celků a pak skočil do academy struktur LCS. 

V noci středoevropského času se oba postavili proti sobě. Jeden jako trenér 100 Thieves, druhý vedl soupeře z Immortals. Bitva nakonec dopadla lépe pro Freeze, který dovedl celek a obhájce LCS triumfu k dalšímu úspěchu.

Sobotní výsledky LCS:

  • Immortals 0:1 100 Thieves
  • CLG 0:1 Team Liquid
  • Cloud9 0:1 TSM
  • Dignitas 0:1 Evil Geniuses
  • Golden Guardians 1:0 FlyQuest

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.