CS:GO

Nejvtipnější představení všech dob? G2 Esports posílili jks a HooXi

Nejvtipnější představení všech dob? G2 Esports posílili jks a HooXi
16. 8. 2022
  |  

Spekulacím je konec, G2 Esports odkrývá karty! Přední tým světového CS:GO opravdu vítá dva nové hráče. K trojici m0NESY, NiKo a huNter se nyní přidávají Justin "⁠jks⁠" Savage a Rasmus "⁠HooXi⁠" Nielsen.

O přestavbě G2 šly zprávy už několik týdnů a bylo jasné, že místa v sestavě nezůstanou dlouho prázdná. Tým se totiž v rámci letní pauzy rozloučil s dvojicí aleksib a JACKZ. G2 tentokrát sází na dvojici osvědčených mazáků, které ale oba čeká v G2 zřejmě největší angažmá jejich kariér.

Roli IGL bude nově plnit dánský hráč HooXi, který na sebe nejvíc upozornil v týmech MAD Lions a Copenhagen Flames. Sestavu nakonec doplnil také Australan jks, který se dvakrát umístil v HLTV žebříčku 20 nejlepších hráčů světa v letech 2019 a 2020. V minulosti zářil v dresu Renegades či 100 Thieves a nedávno se blýsknul jako náhradník v týmu FaZe, kterému dopomohl k vítězství právě proti G2 ve finále IEM Katowice 2022.

 


Jak už u G2 bývá zvykem, oznámení proběhlo ve velkém stylu. V představovacím videu tak nechybí řada easter eggů, peprného humoru a dokonce si menší roli zahrál i legendární KennyS. Jeden z největších esport týmů světa si navíc okamžitě získal srdce řady australských fanoušků, které jks přivede i do evropského CS:GO.

Nová sestava se premiérově představí v rámci BLAST Premier Fall, kde se již v sobotu 20. srpna utkají proti Liquid. Ve skupině následně G2 mohou čekat duely proti NAVI či Complexity, odkud právě jks do nového působiště zamířil. 

Zdroj úvodní fotografie: G2 Esports
Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka