CS:GO

ENTERPRISE prorazili do TOP 40 a nyní chtějí uspět v Evropě. Podaří se to?

ENTERPRISE prorazili do TOP 40 a nyní chtějí uspět v Evropě. Podaří se to?
21. 8. 2022
  |  

ENTERPRIRSE dokázali prorazit do TOP 40 světového HLTV žebříčku a aktuálně už dýchají na záda, minimálně z hlediska pořadí, týmu SINNERS. Podaří se jim využít vzestup a formu k postupu na RMR a dalším úspěchům na evropském poli?

Skvěle rozjetý IEM Road to Rio 2022: European RMR - Open Qualifier #2, pozvánky do turnajů jako CCT Central Europe Series 1 a po dobrých výkonech logicky spojený také vzestup v HLTV žebříčku. Na portále sice figuruje v sestavě stále český hráč stinx, nikoliv slovenský navrátilec system, přesto však týmu patří 39. místo HLTV žebříčku, historicky jedno z nejlepších.

Podobně vysoko byli ENTERPRISE před rokem, během finiše podzimních turnajů, kdy konkurovali v cestě za tituly SINNERS. Od té doby se celek spíše hledal, ale nyní to vypadá, že našel ideální sestavu pro úspěch.

V nejbližších hodinách čeká na ENTERPRISE opravdouvá zkouška. Druhý hrací den druhé kvalifikace na IEM Major Rio a hned v pondělí první zápas turnaje CCT Central Europe Series. Pokud by se dařilo česko-slovensko-rumunsko-bulharské sestavě držet tempo, můžeme mít velmi rychle tým, který z TOP 40 jen tak nezmizí.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.