CS:GO

Další severská mise. SINNERS se večer představí proti Tricked

Další severská mise. SINNERS se večer představí proti Tricked
29. 1. 2023
  |  

Dánský tým Tricked bude daším soupeřem SINNERS Esports v cestě za postupem do play-off turnaje CCT North Europe Series 3. Zápas se odehraje dnes od 19:00.

Utkání třetího kola swiss formátem hrané skupiny CCT North Europe Series 3 mezi SINNERS a Tricked se odehraje už dnes večer. Pro český výběr tak jde o další důležitý zápas v poměrně krátkém čase. 

Už včera se totiž SINNERS mohli přiblížit postupu do vyřazovací části severoevropské části CCT turnaje, ovšem v dlouhém zápase nestačili na finský celek HAVU, což znamenalo komplikaci v cestě dál. Večer navíc v kvalifikaci na IEM Brazil sice česká jednička porazila Dynamo Eclot, pak však vystavil stopku tým Eternal Fire.
Dnešní týmy, tedy Tricked i SINNERS, dělí jediné místo na portále HLTV a jejich vzájemná historie zápasů sahá do historie několika let. Ovšem naposledy se dle těchto statistik potkaly oba celky, v březnu 2022 v rámci Pinnacle Cup III. Tehdy otočili dánští hráči nepříznivý stav a zvítězili 2:1.

Během večerního zápasu by však roli favorita zápasu, dle kurzové nabídky, měli plnit hráči SINNERS. SazkaBET vidí, aktuálně během nedělního rána, jejich šance na vítězství v kurzu 1,65:1.

K zápasu jsou zatím na portále HLTV přiloženy pouze ruský a ukrajinský stream. S největší pravděpodobností by měl přibýt také anglický na kanále twitch.tv/cct_en

 


Zdroj úvodní fotografie: SINNERS Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.