CS:GO

SINNERS padli s HAVU a cesta za postupem do play-off v CCT North Europe S3 dostala první ránu

SINNERS padli s HAVU a cesta za postupem do play-off v CCT North Europe S3 dostala první ránu
28. 1. 2023
  |  

SINNERS zápas s HAVU nezvládli a svůj sobotní program tak začali nepříjemnou porážkou v rámci CCT North Europe Series 3.

Na vlastní mapě se SINNERS začátek zápasu absolutně nepodařil a na T-side získala česko-slovenská soupiska pouhá 4 kola. Jinak tahala za výrazně kratší konec provazu a vypadalo to s ní velmi bledě. 

Naděje přišla v rámci výměny stran a druhé půle, kdy se SINNERS podařilo vzchopit. Přesto se však finský celek HAVU dostal k hranici map pointu a mířil za vítězstvím. Posléze SINNERS rozjeli stíhající jízdu, která ovšem nestačila a po 29 kolech bylo hotovo. HAVU zvítězili 16:13 a v sérii vedli 1:0.

Druhá mapa následně ukázala, že SINNERS mapu de_nuke zkrátka umí. Po úvodní dominantní půli, kdy za CT stranu získal český celek 12 kol, mnoho nechybělo a bylo srovnáno. HAVU se sice ještě vzepřeli, ale ani oni na comeback nedosáhli a v celkovém součtu padli 7:16.

Na závěrečné mapě to už byla velkolepá jízda týmu HAVU, který na de_anubis odstartoval za CT stranu a SINNERS prakticky k ničemu nepustil. Finský celek po první půli vedl 12:3 a k vítězství se dostal, také díky vyhranému pistol round na začátku druhé půle, prakticky záhy. 

SINNERS tak ve swiss formátem hrané skupině mají skóre 1:1, jejich dnešní soupeř naopak poskočil na stav 2:0 a jedna hra jej dělí od play-off. 

HAVU vs. SINNERS

Výsledek - 2:1
  • de_overpass 16:13 (11:4)
  • de_nuke 7:16 (3:12)
  • de_anubis 16:4 (12:3)

Zdroj úvodní fotografie: SINNERS Esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.