CS:GO

ESEA Premier: Jedno prohrané 2v4 kolo ovlivnilo celou sérii! SINNERS prohráli s DBL Poney 0:2

ESEA Premier: Jedno prohrané 2v4 kolo ovlivnilo celou sérii! SINNERS prohráli s DBL Poney 0:2
2. 12. 2021
  |  

Další den přináší další zápas SINNERS v ESEA Premier Season 39. Nyní se česká jednička postaví francouzskému celku DBL Poney, který ji v úterý ráno vyřadil z Pinnacle Fall Series. Přichází čas na odplatu?



Přichází čas na odvetu a odplatu za nepovedený zápas SINNERS v Pinnacle Fall Series #3, kde čeští hráči padli s francouzským celkem dvakrát 12:16? Včerejší výhra nad neporaženými Finest může SINNERS nakopnout do závěru skupinové fáze ESEA Premier, v níž se bude hrát o hodně.

SINNERS vs. DBL Poney

Výsledek - 0:2
  • de_vertigo 13:16 (9:6)
  • de_ancient 5:16 (5:10)
  • de_nuke 0:0 (0:0)

SINNERS chtěli navázat na mapě Vertigo na své dominantní výkony, což se v úvodu i dařilo a po 10 odehraných kolech český celek vedl 7:3. DBL Poney se dokázali v závěru první poloviny ještě vzepřít a snížili na 8:6, přesto poslední kolo opět patřilo SINNERS. Ti vstoupili dobře i do druhé půle, pak však prohráli proti force buy a oheň byl na střeše.

Klid ve zbraních, zejména pak zářícího oskara, ale dovedl celek až do vedení 13:8. Ve 22. kole však SINNERS zahodili 4v2 situaci, když už to vypadalo, že se DBL Poney snaží savnout 2 zbraně, které si chtěli přenést do force buy v následujícím kole. Kritická prohra se vnesla do dalších kole, kde DBL Poney rozjeli francouzský rychlovlak, který zastavil až konec mapy ve 29. kole za stavu 16:13.

Druhá mapa se velmi rychle zvrtla v tah na jednu branku od DBL Poney. Ti působili za defenzivní stranu po úvodních nezdarech skálopevně a SINNERS prakticky k ničemu nepustili. Vysoký náskok po výměně stran navíc umocnilo i vyhrané pistolkové kolo, po kterém nepřisla žádná další ztráta. DBL Poney porazili SINNERS 16:5, celkově 2:0 a získávají 4. výhru do tabulky ESEA Premier.

Zdroj úvodní fotografie: V4FSF

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.