CS:GO

ESEA Premier: SINNERS zvítězili nad dosud neporaženými Finest 2:0

ESEA Premier: SINNERS zvítězili nad dosud neporaženými Finest 2:0
1. 12. 2021
  |  

SINNERS čeká dnes večer od 19:00 další zápas v ESEA Premier Season 39. Českou jedničku čeká tým Finest, který doposud v ESEA Premier ještě neprohrál.

Na česko-slovenské krále posledních dvou let čeká na mezinárodní scéně nepříjemná zkoušla. Pět z pěti, to je bilance Finest v aktuální sezoně ESEA Premier. SINNERS si doposud dokázali poradit s forZe a GamerLegion, padli ovšem proti AGO.

Vítězství na MČR mělo SINNERS nakopnout, hned v úterý však přišlo zaváhání v čtvrtfinále Pinnacle Fall Series 3 a dnes dostává další šanci ukázat, že na hraně TOP 25 světového žebříčku není náhodou.

SINNERS vs. Finest

Výsledek - 2:0
  • de_overpass 16:10 (10:5)
  • de_ancient 16:13 (10:5)
  • de_inferno 0:0 (0:0)

SINNERS nezačali na úvodní mapě s Finest vůbec dobře a po 5 odehraných kolech prohrávali 1:4. Česká sestava se však posléze zvedla a do výměny stran už povolila soupeři kolo jediné. Sk´´óre 10:5 tak položilo základ pozdějšího úspěchu. Finest sice začali lépe druhou půli, po pár kolech však SINNERS naskočili na vítěznou vlnu, která je dovezla až k map pointu. Finest pak ještě dokázali snížit, ale na zvrat to nestačilo. Po výsledku 16:10 pro SINNERS se hra přesouvala na Ancient.

Česká jednička odstartovala Ancient brilantně a za T-side šla do vedení 7:0. Fienst vždy dokázali odpovědět pouze dílčím bodem, případně body. Ve výsledku tak SINNERS kráčeli pro pohodlné vedení 10:5. Nepovedený start druhé poloviny znamenal snížení od Finest na rozdíl jediného kola. V dalším půrběhu však ani jednou nedokázali Fienst srovnat. Po dvou vyhraných kolech na závěr to vypadalo, že by se jim to mohlo povést, SINNERS však byli proti a po 29 kolech hru ukončili za stavu 16:13. Veledůležité 3 body a 3. vítězství drží SINNERS ve hře o play-off.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.