CS:GO

Základní část jarního splitu Sazka eLEAGUE míří za svou polovinu. Co můžeme od 4. kola čekat?

Základní část jarního splitu Sazka eLEAGUE míří za svou polovinu. Co můžeme od 4. kola čekat?
15. 5. 2021
  |  

CS:GO hráči dostali po třech odehraných kolech SEL jeden víkend pauzu. Fanoušci největší česko-slovenské ligy se tak nemůžou dočkat neděle, kdy se zároveň po druhém odehraném utkání přehoupne základní část do své druhé poloviny. Jaké jsou predikce Sazka Esport redakce pro tento víkend, který by mohl nabídnout skvělé bitvy?



13:00 | eSuba vs. ENTERPRISE

To, že nedělní program slibuje vyrovnané a atraktivní zápasy, dokazuje hned první souboj dne. Čtvrtá eSuba se postaví proti druhým ENTERPRISE. Zároveň se jedná o zápas třetího a druhého celku podzimního splitu eLEAGUE.

ENTERPRISE jdou do utkání v pozici lehkého favorita. Tým postavený kolem hráče the eLIVE ztratil v úvodních třech utkáních jedinou mapu, a právě s eSubou bude tenhle československý celek ukázat, že je na druhém místě zaslouženě. eSuba se navíc bude muset oklepat z prohry s týmem Entropiq, kde především na první mapě došlo k obrovskému zkratu.

15:00 | SINNERS vs. BRUTE 

Každý soudný fanoušek musí jasně uznat, že o favoritovi zápasu SINNERSBRUTE nemůžou být žádné debaty. Česká jednička, která drtí soupeře v eLEAGUE i Evropě, je stejně jako v dosavadních duelech jasným favoritem.

Na druhou stranu BRUTE ukázali, že se s nimi musí počítat a z celku, o kterém se mluvilo jako o posledním postupujícím do play off je najednou bronzová sestava v tabulce. Pro outsidera bude zápas o nabrání zkušeností, bodový zisk ale neočekáváme.

17:00 | eEriness vs. Sampi

Pokud bychom měli tenhle zápas vystihnout jedinou co nejsnadněji, mluvili bychom o něm jako o duelu posledního s předposledním. Poslední eEriness neuhráli zatím ani mapu a Sampi je remízový král. Nikdo jiný totiž zatím letos v lize dvakrát neodcházel s jediným bodem. Je ale důležité říct, že na třetí Brute ztrácí Sampi jen pouhé dva body.
Poslední flek není překvapením. Sampi ale mělo a stále určitě má mnohem vyšší ambice a v neděli si konečně zpraví chuť a do statistik si připíšou první výhru.

19:00 | Cryptova vs. Entropiq Prague

Sousedi z tabulky z šestého, respektive pátého místa si to spolu rozdají v posledním zápase kola. Entropiq Prague je jasným favoritem zápasu. Hráči v zelených dresech by měli být jednoznačně silnějším celkem, který by měl mezinárodní sestavu porazit bez potíží 2:0.

Jediným faktorem, který by mohl být proti Entropiq, je tak trošku odstavení české sestavy na druhou kolej. Co se přesně s týmem v týdnu stalo se dozvíte v našem článku.
Author photo
Vítek Nešpor