CS:GO

Entropiq angažuje další CS:GO roster! Pod organizaci přivádí 21. tým světa, sestavu ex-Winstrike

Entropiq angažuje další CS:GO roster! Pod organizaci přivádí 21. tým světa, sestavu ex-Winstrike
10. 5. 2021
  |  

Velkou novinku přichystala domácí organizace Entropiq, když v pondělí večer oznámila angažování východoevropské sestavy známé jako ex-WINSTRIKE.

Potvrzena je tak mezinárodní cesta, kterou se chtějí v Entropiq ubírat. Možnost vzít pod svá křídla celek z TOP 25 bylo zřejmě příliš velké lákadlo. Cesta za hraničními triumfy a další popularizací organizace započala. Nápovědy na toto oznámení přidával také Karel Janeček, jeden z investorů Entropiq.

Východoevropská sestava měla co dočinění se SINNERS, když se s nimi utkala v rámci Snow Sweet Snow turnaje, odkud pochází i následující citace komentátora Mishka.

ex-Winstrike hrají jako o život, v jejich případě tedy o nové angažmá.
Mishek
Při komentování Snow Sweet Snow
Alexey "NickelBack" Trofimov a jeho spoluhráči tak najdou nový domov poté, co jednostranně vypověděli organizaci Winstrike kontrakty pro údajné porušování závazků a zároveň při potenciální domluvě s novými organizacemi naráželi na neuspokojivé jednání a podmínky.

V minulém roce se nám podařilo získat několik tuzemských mistrovských titulů, a díky pravidelné účasti našich hráčů na mezinárodních soutěžích získává postupně Entropiq své jméno i v zahraničí. Jsme tedy přesvědčeni, že spojení s takto úspěšným týmem na světové scéně je ta správná cesta, kterou chceme jít.
Ondřej Drebota
Výkonný ředitel Entropiq
Organizace se na svém webu také vyjádřila, že spojení s východoevropským celkem dopomohla také úzká komunikace s agenturou DDB FTW a spojením Entropiq se značkou McDonald´s.

Nyní nezbývá jen doufat, že si rusko-kazašská sestava udrží svoji výkonnost na té nejvyšší úrovni a splní očekávání, která nebudou malá. Ať již co do výsledků, tak popularity organizace Entropiq v tamním regionu.



Nová CS:GO sestava Entropiq:

  • Alexey "NickelBack" Trofimov
  • Viktor "Lack1" Boldyrev
  • Aleksey "El1an" Gusev
  • Vladislav "Krad" Kravchenko
  • Igor "Forester" Bezotecheskiy
  • Dmitry "hooch" Bogdanov - coach
Naposledy se Entropiq o duo sestav z jedné hry pokusili ve Valorantu, nakonec však skončila organizace bez obou celků. Nyní věříme, že se podobná situace opakovat nebude.

Zdroj úvodní fotografie: entropiq.gg
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.