CS:GO

PREVIEW: 5. kolo Sazka eLEAGUE nepřinese ani jednu remízu!

PREVIEW: 5. kolo Sazka eLEAGUE nepřinese ani jednu remízu!
21. 5. 2021
  |  

Zbývají poslední tři kola základní části jarního splitu Sazka eLEAGUE. Všechny CSkařské týmy mají ve hře ještě 9 bodů. Bojuje se ale o každý samostatný bod, protože každá uhraná mapa může rozhodnout o postupujících do play-off. Co přinese 5. kolo?



Entropiq – eEriness

Entropiq se zvedá! Po úvodní smolné prohře se suverénem soutěže se SINNERS a po remíze s druhými ENTERPRISE si hráči třetího celku připsali dvě jasné výhry. A protože nedělní program Sazka eLEAGUE odstartují zápasem proti jasně posledním eEriness, kteří nevyhráli zatím ani jednu mapu, predikujeme jasnou výhru týmu Entropiq. Mimochodem zelenočerní na sobě nedali znát příchod nové ruské sestavy, o které jsem v posledních týdnech informovali.

eSuba – BRUTE 

O poznání napínavější zápas bychom měli vidět v druhém klání dne, kde se utkají sousedé z 5. a 6. místa tabulky. BRUTE jsme již párkrát pasovali jako černého koně turnaje, minulé kolo ale ukázalo tvrdý střet s realitou, když s prvními SINNERS uhráli jen 10 kol.

Naopak eSuba uhrála s druhými ENTERPRISE remízu 1:1 a minimálně mapu získá i o víkendu. Celkově ji ale pasujeme do role favorita a spíše bychom si tipli, že tým BRUTE pohraje a zůstane na 6. pozici.

Cryptova – SINNERS 

A co je hlavní důvod udržení BRUTE na šestém fleku? Sedmá Cryptova, která se třemi body ztrácí jediný bod na BRUTE, vyzve československou jedničku a ve světě stále lepší SINNERS. Ti ani v neděli neztratí jedinou mapu a drtivou výhrou si zajistí 15 bodů.

ENTERPRISE – Sampi

Nejzajímavějším zápasem víkendu bude poslední zápas pátého kola, ve kterém vyzvou druzí ENTERPRISE pátý tým tabulky – Sampi. První zmíněný tým si bude chtít udržet stříbrnou pozici, a tenhle zápas by k tomu mohl skvěle napomoci.

Sampi ale nebudou jednoduchým soupeřem. Tým fotbalisty Jakuba Jankta se zvedá a určitě má ambici alespoň na remízu. ENTERPRISE ale budou chtít potvrdit svoji pozici a ve vyrovnané bitvě nakonec urvou výhru 2:0.
Author photo
Vítek Nešpor