CS:GO
Sazka Fantasy

Přehledný program na poslední týden jarní části Sazka eLEAGUE CS:GO

Přehledný program na poslední týden jarní části Sazka eLEAGUE CS:GO
14. 6. 2021
  |  

Co nás čeká od 14. do 20. června? Přehledný program Sazka eLEAGUE CS:GO obsahující termíny podcastů o Sazka Fantasy, baráže i play-off.

Pondělí 14. června

18:30 | Sazka Fantasy & eLEAGUE podcast

Koho zvolit do ideální sestavy na čtvrtfinále, případně na celé play-off, v rámci Sazka Fantasy? Na to odpoví dnešní podcast o dění na scéně, ale také bude řeč p chystaném play-off Sazka eLEAGUE, který startuje večer v 18:30 a bude vysílán na twitch.tv/bladeito.

Jak vyhrát zajímavé ceny ze Sazka Fantasy a také skiny do CS:GO? 

Úterý 15. června

Mimo stream se odehrají úvodní zápasy baráže o Sazka eLEAGUE CS:GO. V BO3 sériích se utkají eEriness a Cryptova s vítězi closed kvalifikace, která je na programu v pondělí. O výsledcích budeme informovat v našem bracketu, který se nachází zde.

Středa 16. června

13:15 | Baráž Sazka eLEAGUE

Ve středu se dozvíme, jaké týmy budou hrát Sazka eLEAGUE v druhém splitu letošního roku. Od 13:15 je na programu Winners Match mezi vítězi úvodních zápasů. Posléze, přibližně od 15:30+ se rozehraje eliminační zápas, ve kterém se naopak utkají poražení prvních zápasů a tým, který prohraje i v tomto duelu v turnaji končí.

Poslední zápas bude cca od 17:45, kdy se poražený z Winners Match utká s vítězem Elimination Match v tzv. Decider zápase. Vítěz bude hrát 2. split Sazka eLEAGUE, poražený končí. 

Čtvrtek 17. června

16:00 | Čtvrtfinále Sazka eLEAGUE Split 1, 2021

Čtvrteční program Sazka eLEAGUE bude patři úvodním dvěma zápasům vyřazovací části, ve kterých se nejprve ENTERPRISE utkají s eSubou a posléze naskočí do hry BRUTE a Entropiq Prague
Dost možná nejvyrovnanější duely, které nás čekají se odehrají v BO3 formátu. Vítěz úvodního duelu vyzve SINNERS, lepší z dvojice EIQ Prague / BRUTE se postaví Sampi. Oba zápasy budou vysílány živě na sociálních sítích a twitch.tv/eleaguecz

Sobota 18. června

13:15 | Semifinále Sazka eLEAGUE Split 1, 2021

Od 13:15 začíná v sobotu opět pokračování play-off. Ve standardním čase jako základní část se odehraje nejprve zápas SINNERS, kteří vyzvou lepšího z dvojice ENTERPRISE / eSuba a posléze se překvapení základní části, tým Sampi, postaví vítězi souboje Entropiq Prague / BRUTE.

Neděle 19. června

13:15 | Finálový den Sazka eLEAGUE Split 1, 2021

Stejně tak v neděli navážeme na tradici časového harmonogramu a od 13:15 začně zápas o 3. místo, který se bude hrát formátem BO3, po jeho skončení vypukne souboj o titul. Grandfinále bude hráno formátem BO5.

Všechno podstatné během týdne je možné sledovat na našich sociálních sítích a také twitch.tv/eleaguecz.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.