CS:GO
Sazka Fantasy

Přidej se do soutěže se Sazka Fantasy a vyhraj skiny do CS:GO

Přidej se do soutěže se Sazka Fantasy a vyhraj skiny do CS:GO
12. 6. 2021
  |  

Blíží se nezadržitelně play-off Sazka eLEAGUE a s ním i možnost zapojit se přes Sazka Fantasy se svojí sestavou do boje o 34 000 korun. Nyní s bonusem v podobě soutěže o skiny do CS:GO.

Ambasadoři CS:GO Sazka Fantasy tvořeni experty, profíky a legendami tvořili 7 týdnů své sestavy a ukazovali dalším fanouškům své vzájemné zápolení. Stejně tak se k nim přidal více než 6000 dalších uživatelů, kteří během základní části Sazka eLEAGUE vytvořili své sestavy. Nyní jdeme do play-off, kde začíná nová šance a boj o další zajímavé ceny.
Celkem 34 000 korun, trička Sazka eLEAGUE i možnost navštívit studio. Nejen o to se nakonec bude hrát mezi fanoušky Sazka Fantasy. Ve hře budou také CS:GO skiny, o které může soutěžit každý, který se přidá se svojí dostavěnou sestavou a potvrdí ji zde.



Celkově se soutěží o 6 skinů a na své si přijdou jak hráči AWP, tak klasických M4 a AK nebo Ti, kteří si v posledních letech oblíbili skiny na nože či rukavice.

Zapojit je možné se zde: gleam.io/eoXXE/sazka-fantasy-csgo-skins-giveaway a tvořit přímo sestavu klasicky na stránkách Sazka Fantasy, kde je možné kromě CS:GO týmů vytvořit také ideální 11 na různá kola aktuálního fotbalového EURA.  
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport