PUBG

7 bodů rozhodlo. Jak se hráči ENTERPRISE stali šampionem Sazka eLEAGUE v PUBG?

7 bodů rozhodlo. Jak se hráči ENTERPRISE stali šampionem Sazka eLEAGUE v PUBG?
1. 8. 2022
  |  

Hráči ENTERPRISE se stali prvními šampiony Sazka eLEAGUE ve hře PUBG. Kromě 130 000 korun míří do týmu také wild card slot do PCS7 EU WEST. Druhé místo berou SKADE, třetí skončila Cryptova.

Týmu ENTERPRISE první dny finálové série Sazka eLEAGUE PUBG Summer 2022 nešla příliš karta a vedení si střídaly favorizované celky SKADE a Cryptova, které v celkovém měření sil skončily na druhém, respektive třetím místě.

V polovině ligy dokázali ENTERPRISE postupně přebrat iniciativu a v posledních dnech jasně dávali najevo, že se s nimi v titulovém mixu musí posílat. Přesto však závěrečnou mapu, stejně jako SKADE, sledovali z pozice hůře umístěných celků s doufáním, že Cryptova neuhraje klíčový počet bodů.

Vítěz Sazka eLEAGUE v PUBG nakonec skončil na prvním místě s rozdílem pouhých 7 bodů od stříbrných SKADE, bronzoví hráči Cryptova ztratili celkově 10 bodů.

ENTERPRISE ale celkově také dominovali většině sbíraných statistik, ať již jde o DMG, HS nebo vzdálenost killu. Favorizovaní SKADE je překonali "pouze" v rámci počtu killů.

Statistiky finálové série Sazka eLEAGUE PUBG:

  • Největší počet DMG: ENTERPRISE - 31 736
  • Největší počet killů: SKADE - 183
  • Největší počet HS: ENTERPRISE - 47
  • Nejdelší vzdálenost killu: ENTERPRISE - 570
  • Největší počet získaných bodů: ENTERPRISE - 269

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.