PUBG

Klíčová 2v2 nevyšla a Cryptově uteklo vítězství mezi prsty. Šampionem je tým ENTERPRISE

Klíčová 2v2 nevyšla a Cryptově uteklo vítězství mezi prsty. Šampionem je tým ENTERPRISE
31. 7. 2022
  |  

ŽIVĚ | Finálový den Sazka eLEAGUE PUBG je tady! Kdo z trojice ENTERPRISE, SKADE a Cryptova dokráčí až k titulu a ukořistí největší část z 300 000 prizepoolu? Průběh sledujeme živě.

 


Průběh finálového dne Sazka eLEAGUE PUBG:

21. mapa (Miramar)
Tým Gifted zaskočil všechny své oponenty, když dokázal se ziskem 21 bodů ovládnout první mapu závěrečného hracího dne. SKADE propadli, ENTERPRISE se udrželi mezi nejlepšími.

22. mapa (Miramar)
Opět se mění pořadí na čele celkové tabulky finálové série Sazka eLEAGUE PUBG Summer 2022. Cryptova ovládla 22. mapu a tím se dostala do čela. Sympatický výkon předvedl také tým "do srodka".

23. mapa (Erangel)
SKADE se konečně dočkali. V polovině hracího dne se ziskem ovládl favorit díky 14 killům a tedy 24 bodům úvodní Erangel a je zpět na čele průběžného bodování finálové série. 

24. mapa (Erangel)
V předposlední hře se radovali ENTERPRISE, kteří se ziskem 24 bodů opět zdramatizovali průběh o čelo tabulky. SKADE před poslední mapou ztráceli na čelo 11 bodů.

25. mapa (Erangel)
Závěrečná mapa nabídla velké drama i pro celkové pořadí. Cryptova už sahala po vítězství, když v tu chvíli o něj přišla a šampionský triumf spadl do klína týmu ENTERPRISE.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport